.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 09:46

Gas Gas Motos - Τέλος εποχής

 

Προχωράει σε εκκαθαριση

 

 

Τους τελευταίους μήνες η ισπανική Gas Gas περνάει δύσκολες ώρες και το εργοστάσιο έχει μπει σε ένα καθεστώς ανεύρεσης χρηματοδότησης, έχοντας όμως κλειστές τις πόρτες του.

Σήμερα λάβαμε ένα e-mail το οποίο μας εξηγεί την παρούσα κατάσταση της εταιρίας: ''Όπως ξέρετε, τους τελευταίους μήνες, η εταιρία η εταιρεία έχει περάσει από πολλές νομικές διαδικασίες, προκειμένου να επαναδιαπραγματευθεί το χρέος και να συνεχίσει τις δραστηριότητές της. Δυστυχώς, παρά τις γενναίες προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίτευξη αυτού του στόχου, θα ήταν αδύνατο κάτι τέτοιο να επιτευχθεί και, τέλος, πρέπει να προχωρήσουμε στην εκκαθάριση της Gas Gas Motos ΑΕ.

Σε αυτή τη διαδικασία, η σημερινή ομάδα διαχείρισης, και οι εκπρόσωποι του Συμβουλίου όλων των εργαζομένων εργάζονται σε ταχύς ρυθμούς για να συλλέξουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της πώλησης του εργοστασίου και να προχωρήσουν στην επακόλουθη διαδικασία πώλησης με τους πιθανούς αγοραστές με τον γρηγορότερο δυνατό τρόπο.

Ο στόχος που τέθηκε από την πώληση της μονάδας παραγωγής είναι να είναι σε θέση να επανενεργοποιήσει το εργοστάσιο της Gas Gas Motos με τρόπο που να μας επιτρέπει να παράγουμε τις μοτοσυκλέτες μας, τόσο enduro όσο και Trial, και να εξασφαλίσουμε έτσι σταθερή και βιώσιμη την εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου της διαδικασίας πώλησης της μονάδας παραγωγής, εμείς στην Gas Gas, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών στους τομείς των ανταλλακτικών, καθώς και στο τμήμα εξυπηρέτησης μετά την πώληση, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι πελάτες μας κατά τη διάρκεια της αυτής της περιόδου.

Από την Gas Gas, μεταφέρουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών.

Τις καλύτερες ευχές,
GAS GAS MOTOS SA."

Ευχόμαστε να βρει γρήγορα τον δρόμο της η ισπανική εταιρία και να επιστρέψει στις αγορές και στους αγώνες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 09:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « R.I.P. - Δύο αναβάτες νεκροί στην Laguna Seca! Horex - Αναβιώνει! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon