.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Μαϊος 2015 11:52

1o Scooter Rally Αντοχής - Scooter Club Hellas

Eξερευνώντας την Αττική 

 

Mια νέα ιδέα του Scooter Club Hellas ξεκινάει φέτος με σκοπό να καθιερωθεί στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα της χώρας. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η κάλυψη μιας απόστασης (300-400 χλμ) εντός Αττικής, οδηγώντας κυρίως στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, με ασφάλεια και χωρίς να υπάρχει κανενός είδους αγωνιστικός χαρακτήρας. Παιχνίδια και γρίφοι κατά τη διάρκεια του οδοιπορικού θα αναπτύξουν την ομαδικότητα και τη συντροφικότητα στους συμμετέχοντες!

Ασφάλεια και Κ.Ο.Κ.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η κάλυψη μιας μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης σε περίπου 8-10 ώρες οδηγώντας κυρίως στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, με ασφάλεια και φυσικά ακολουθώντας τον Κ.Ο.Κ. Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να σημειωθεί, ότι δεν υπάρχει κανενός είδους αγωνιστικός χαρακτήρας στην διοργάνωση αυτή και δεν έχει καμιά απολύτως σημασία η ώρα που θα τερματίσει ο κάθε συμμετέχων. Στην διάρκεια του οδοιπορικού θα υπάρχουν σημεία φωτογράφησης που υποδεικνύονται από τους διοργανωτές, όπως επίσης κάποιοι γρίφοι, και παιχνίδια. Όλα αυτά μαζί (φωτογραφίες, γρίφοι και παιχνίδια) θα προσμετρηθούν για τον κάθε συμμετέχοντα έτσι ώστε να βγει μια βαθμολογία για τον καθένα και μια γενική κατάταξη.
Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε νόμιμος οδηγός, ανεξαρτήτως μάρκας scooter, τύπου και κυβισμού. Επίσης μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε άλλο δίτροχο. Οι οδηγοί μπορεί να είναι από συνειδητοποιημένοι ταξιδιάρηδες, έως αρχάριοι που θέλουν να εξερευνήσουν τις δικές τους δυνατότητες ή του πιθανόν καινούργιου δίτροχού τους. Μπορούν επίσης να έχουν και συνεπιβάτη, απόφαση πράγματι γενναία, που δείχνει «αντοχές».
Κατά την διάρκεια του Scooter Rally Αντοχής, θα αναπτυχθεί η ομαδικότητα και η συντροφικότητα στους συμμετέχοντες, ενώ στο τέλος οι περισσότεροι θα νοιώθουν σαν να γνωρίζονται καιρό, έχοντας βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε απρόοπτα, αναγνώριση σωστής πορείας κλπ.

Εκκίνηση από την Kymco

Το 1ο Scooter Rally Αντοχής ‘’εξερευνώντας την Αττική’’ θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/5/2015 με ώρα εκκίνησης στις 08:30.
Στον τερματισμό θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες οδηγούς, μπλούζες, αναμνηστικά και διπλώματα, ενώ λίγες μέρες μετά θα γίνει η εκδήλωση απονομής για τις τρεις πρώτες θέσεις με τα μεγάλα έπαθλα.
Η KYMCO είναι ο κύριος χορηγός της εκδήλωσης και Σημείο εκκίνησης θα είναι τα κεντρικά γραφεία της KYMCO (MotoTrend SA) στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οδό Βρυούλων 56 www.kymco.gr,https://goo.gl/maps/FFUtW.
Ο τερματισμός θα γίνει στο Αχίλλειον-Ribas στη Βάρκιζα.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: https://www.facebook.com/events/1572788716313324/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon