.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 13:07

Peugeot Scooters - “Tour de Grèce”

 

Άρωμα Γαλλίας!

 

 

Άρωμα Γαλλίας θα μυρίσουν οι ελληνικοί δρόμοι, καθώς τα scooters της Peugeot ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι σε όλη την Ελλάδα.

Η ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ διοργανώνει μια σειρά test rides σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας του Λέοντα θα είναι διαθέσιμα για test ride, για μια εβδομάδα σε κάθε πόλη, στον τοπικό αντιπρόσωπο της Peugeot scooters.

Οι φίλοι των scooter μπορούν να επιλέξουν από την πλούσια ποικιλία της ανανεωμένης γκάμας της Peugeot scooters το στυλ που τους ταιριάζει και να οδηγήσουν το όχημα της αρεσκείας τους.

Tα εξής μοντέλα θα είναι διαθέσιμα:

Django 150 : Μόλις έφτασε στη χώρα μας και αναμένεται να κάνει ιδιαίτερη εντύπωση με το εντυπωσιακό στυλ του. Ρετρό, μοναδικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές.

Metropolis 400i: Η ναυαρχίδα της Peugeot Scooters, το πρώτο τρίροδο scooter της εταιρείας έχει σχεδιασμό και εξελιγμένη τεχνολογία δανεισμένη από τα αυτοκίνητα της Peugeot, καθώς τον πιο δυνατό κινητήρα στην κατηγορία του.

Citystar 150: Προικισμένο με όλα τα χαρίσματα ενός maxi GT scooter, το νέο Citystar 150 παντρεύει την πολυτέλεια με την πρακτικότητα, στο πιο value for money πακέτο που θα βρείτε στην αγορά.

Speedfight 3 125: Το νέο Speedfight 3 125, στα 125 κυβικά πλέον και με πιο εντυπωσιακή εμφάνιση από ποτέ, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για ένα νεανικό κοινό που θέλει να συνδυάσει δυναμικές επιδόσεις στο δρόμο με ακαταμάχητο, sport στυλ.

Το Peugeot Scooters “Tour de Grèce” θα ξεκινήσει από το Ηράκλειο Κρήτης (Η&Κ, Λ.Ικάρου 39) τη Δευτέρα 24/11.
Θα ακολουθήσουν οι εξής σταθμοί: Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Χανιά, Πάτρα, Κόρινθος, Χαλκίδα, Λαμία, Τρίκαλα, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κέρκυρα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τις ημερομηνίες που θα βρίσκεται σε κάθε πόλη, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ, τηλ. 210 3418241, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon