.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 12:53

Συνεργασία Suzuki Motorcycles με τον Νίκο Σπανό και την All Road Training-Riding Academy

Η Suzuki Motorcycles ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την All Road Training-Riding Academy του Νίκου Σπανού, παραχωρώντας για το 2024 τις μοτοσυκλέτες της Suzuki V-STROM 800DE και V-STROM 1050DE για χρήση στα Εκπαιδευτικά & Ταξιδιωτικά προγράμματα, οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των δραστηριοτήτων της Ακαδημίας τόσο σε χωμάτινη όσο και σε ασφάλτινη χρήση. (δελτίο τύπου)

Η All Road Training-Riding Academy του Νίκου Σπανού, με περισσότερα από είκοσι χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην εκπαίδευση αναβατών μοτοσυκλέτας, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων Ασφαλούς & Τεχνικής οδήγησης σε όλα τα εδάφη (χώμα & άσφαλτο). Στα προγράμματα της ART συμμετέχουν αναβάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας ή μάρκας μοτοσυκλέτας.

Από το λανσάρισμα του πρώτου V-STROM 1000 (DL1000) το 2002, η σειρά V-STROM της Suzuki συνεχίζει να ανοίγει νέους δρόμους και να θέτει πρότυπα υπεροχής στην κατηγορία adventure-touring. Η μεγάλη επιτυχία του V-STROM 1000 ενέπνευσε την παραγωγή του V-STROM 650 το 2004. Η ανάπτυξη και η εξέλιξη της σειράς συνεχίστηκε όλα τα επόμενα χρόνια, μέχρι και την πρόσφατη παρουσίαση του V-STROM 1050DE αλλά και του V-STROM 800DE τον Μάϊο του 2023, το οποίο πρόσθεσε ακόμη περισσότερες δυνατότητες για εξερεύνηση και πέρα από εκεί που σταματούν οι ασφάλτινες διαδρομές. Και τώρα το νέο Suzuki V-STROM 800 με τον 19” μπροστινό τροχό έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια V-STROM και είναι έτοιμο μαζί και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας V-STROM να κάνει και τη μεγαλύτερη διαδρομή ακόμα πιο ευχάριστη.

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.suzuki.gr/motos/ & www.allroad-training.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 12:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon