.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 09:28

Aprilia - Moto Guzzi 2015 – Νέα μοντέλα στην EICMA

 

Δέκα νέα μοντέλα!

 

Η 72η διεθνής έκθεση μοτοσυκλέτας EICMA θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο του Μιλάνου, στις 6-9 Νοεμβρίου 2014. Η έναρξη για τον τύπο θα γίνει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου. Ο Όμιλος Piaggio έχει προγραμματίσει μεγάλη συνέντευξη τύπου στις 13:30 στο hall 10. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα:
Aprilia RSV4 RR (και η ειδική έκδοση RF), Aprilia Tuono V4 1100 RR και V4 1100 Factory, Aprilia Caponord 1200 Rally (έχει ήδη παρουσιαστεί την Intermot της Κολωνίας), Moto Guzzi MGX-21 concept (ένα πρωτότυπο ‘Unbagger’ California με μπροστινό τροχό 21”), Moto Guzzi Audace (βασισμένο στην California Custom), Moto Guzzi Eldorado (βασισμένο στην California Custom), Moto Guzzi California 1400 Touring S.E., Moto Guzzi V7 II (έχει ήδη παρουσιαστεί την Intermot της Κολωνίας) και των ειδικών custom κιτ (πρώτη παρουσίαση στο Μιλάνο).
Παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά σε αυτή την EICMA ο προσανατολισμός του Ομίλου είναι ξεκάθαρα μοτοσυκλέτα, αναμένεται να παρουσιαστεί και το νέο concept Piaggio E-Bike.
Πολλές θα είναι και οι τεχνολογικές καινοτομίες, όπως η πλατφόρμα multimedia V4-MP, και το κράνος HUD(Heads-Up Display) που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την American Skully, με σκοπό να συνδυαστούν τα χαρακτηριστικά του κράνους Skully HUD με τηνς πλατφόρμα πληροφοριών PMP.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 12:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon