.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 20:19

Πίστα Dielpis Formula 1 – Με τις ευχές του πρωθυπουργού!

Έστειλε επιστολή στον Δήμαρχο

 


“ Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, σας ευχαριστώ θερμά για την επιστολή σας σχετικά με την μελέτη και κατασκευή της πίστας Formula 1 (Dielpis Formula 1) στο Δήμο Δραπετσώνας. Στηρίζουμε την προσπάθειά σας, η οποία όπως μου αναφέρατε θα πραγματοποιηθεί αμιγώς με ιδιωτικά κεφάλαια. Αναγνωρίζω τα οφέλη που μπορεί να έχει ένα τέτοιο έργο τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής με τη δημιουργία θέσεων εργασίας όσο και γενικότερα για την Ελλάδα με την προβολή της αλλά και την προσέλκυση νέου τουριστικού κοινού. Αναμένουμε τη σχετική μελέτη προς την Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) ώστε να προχωρήσει η αδειοδοτική διαδικασία».
Την παραπάνω επιστολή απέστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Λουκά Τζανή, ως στήριξη για την προσπάθεια που γίνεται για την δημιουργία πίστας προδιαγραφών Formula 1 στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής.
Η πρόταση του αρχιτέκτονα Θανάση Παπαθεοδώρου για την πίστα Dielpis Formula 1 αφορά στις περιοχές που εκτείνονται από το λιμάνι του Πειραιά ως την Δραπετσώνα και στα σχέδια προβλέπονται διάφορες υποδομές, όπως ξενοδοχεία, μαρίνα, μουσεία, εμπορικά κέντρα, με στόχο η περιοχή να γίνει το ελληνικό Monte Carlo.
Μιας και η πρωταπριλιά μπορεί να πέρασε, αλλά έρχονται εκλογές, και έχουμε μάθει να κρατάμε μικρό καλάθι, ας κρατήσουμε τα θετικά και ας περιμένουμε για την πραγμάτωση μίας τέτοιας υπόσχεσης από την πλευρά του πιτσαδόρου.
Αναλυτικό ρεπορτάζ για την πίστα Dielpis F1 μπορείτε να βρείτε εδώ, δελτίο τύπου εδώ, δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού εδώ, συνάντηση στο Μονακό εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 20:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon