.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 09:01

Air Shock Handlebar – Ελληνικό προϊόν!

Τιμόνι που εξαφανίζει την κούραση!

 


Ο Θανάσης Κοφινάς είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας powerplactics (www.powerplastics.gr) και λάτρης των αγώνων με γουρούνες ATV. Ο ίδιος εξέλιξε ένα τιμόνι το οποίο διαθέτει ένα σύστημα που ονομάζεται Air Shock, το οποίο απορροφά τους κραδασμούς, μειώνοντας την κούραση από τα χτυπήματα που εμφανίζονται στα χέρια του αναβάτη.

Αντιγράφουμε το δελτίο τύπου:
“Μετά από μήνες ερευνών και δοκιμών φτιάξαμε το Αir Shock Handlebar, το τιμόνι που εξαφανίζει την κούραση στα χέρια του αναβάτη γουρούνας, επιτρέποντας έτσι την πολύωρη οδήγηση με ταχύτερους ρυθμούς, ανεξάρτητα από την σκληρότητα του εδάφους.
Το σύστημα του Air Shock μειώνει δραστικά τους κραδασμούς και τα χτυπήματα που μεταφέρονται στο αναβάτη κυρίως σε πετρωτά τερρέν και έτσι προστατεύει τα χέρια και τους καρπούς από περιττή καταπόνηση.
Δεν έχει λαστιχάκια για να εξομαλύνει τους κραδασμούς όπως άλλα τιμόνια αλλά με αμορτισέρ αέρος όπου ρυθμίζει κανείς την σκληρότητα του και την επαναφορά του, γίνεται σχεδόν άκαμπτο με το γύρισμα ενός κουμπιού.
Κατασκευάζεται από κράμα αλουμινίου με κατεργασία CNC και είναι μελετημένο να αντέχει σε πτώσεις. Αποτελείται από πέντε μέρη που αν χρειαστεί μπορούμε να αλλάξουμε σε περίπτωση κάποιας ζημιάς, χωρίς να πετάξουμε όλο το τιμόνι.
Λειτουργεί όπως ένα κανονικό αμορτισέρ και ανάλογα την πίεση του αέρα που του βάζουμε, γίνεται πιο μαλακό ή πιο σκληρό, ανάλογα και τον αγώνα που θα τρέξουμε.”
www.powerplastics.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon