.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 10:27

Νότης Παπαπαύλου – Ημερολόγιο 2014

Ενισχύστε την συμμετοχή του στο Moriwaki cup!

 


Ο Νότης Παπαπαύλου έγινε 14 χρόνων και γιορτάζει με την κυκλοφορία του Ημερολογίου του “Notis #55”! 


Ο Έλληνας οδηγός μετά από 4 χρόνια συμμετοχής και διακρίσεων στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Honda NSF Trophy, κάνει φέτος το άλμα και ξεκινά μια τεράστια προσπάθεια στο Moriwaki-Honda 250 Junior Cup, μια σειρά αγώνων ενιαίου τύπου με μοτοσυκλέτα Moriwaki MD250 και κινητήρα Honda 250, που είναι ο προθάλαμος της Moto3!
To Πρωτάθλημα αυτό περιλαμβάνει 9 Αγώνες σε διάφορες χώρες, όπως Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Μ.Βρετανία και κάποιοι από αυτούς θα γίνουν στη διάρκεια των Αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK!

Για την μεγάλη αυτή προσπάθεια προς το παρών ο Νότης έχει μόνο τη βοήθεια της Jet Oil και του Σ.Ο.Α.Μ. και στην προσπάθεια να βρεθούν οι πόροι για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια, κυκλοφόρησε αυτό το ημερολόγιο, που περιλαμβάνει φωτογραφίες του από τους αγώνες στην Ιταλία και την πρόσφατη συμμετοχή του στο Red Bull MotoGP Rookies Cup 2014 International Selection. To ημερολόγιο περιλαμβάνει και τις ημερομηνίες των Αγώνων MotoGP & SBK για το 2014, ώστε να μην ξεχνάει κανείς τα τηλεοπτικά ραντεβού του με το θέαμα.

Το κόστος του ημερολογίου είναι μόλις 6€ και μπορεί να το έχει ο καθένας μας επικοινωνώντας με την μητέρα του Έλληνα οδηγού στο 6936620404 ή γράφοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τα ημερολόγια θα υπάρχουν επίσης στο κατάστημα του κ.Περιστερά στην οδο Μιχαλακοπούλου και στα καταστήματα του κ. Παπασταύρου στην Λεωφόρο Καλλιρρόης και στο Bazzar, Λεωφόρος Πέτρου Ράλλη1 στην ΑΘήνα.

Ενισχύουμε την προσπάθεια του Έλληνα αναβάτη προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς με τον ελάχιστο δυνατό τρόπο στην άνοδο της σημαίας μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε παγκόσμιο επίπεδο!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 12:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon