.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 05 Μαϊος 2025 16:02

Suzuki Festival 2025: 9-11 Μαΐου στις Αφίδνες

[Δελτίο Τύπου]

Η Suzuki Moto Greece σας προσκαλεί, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη μοτοσυκλέτα και τους ανθρώπους της – το Suzuki Festival!

Στις 9, 10 και 11 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 19:00, σας περιμένουμε στο Riding School του Θανάση Χούντρα στις Αφίδνες για ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο δράση, μοτοσυκλέτες και εκπλήξεις!

Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά όλη τη γκάμα μοντέλων Suzuki, καθώς και τα πολυαναμενόμενα DR-Z 4S και DR-Z 4SM! Αλλά και εμβληματικά αγωνιστικά, custom και ιστορικά μοντέλα της μάρκας.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής για να πάρετε μέρος σε test ride με τα πιο δημοφιλή μοντέλα μας, τόσο σε ασφάλτινες όσο και σε χωμάτινες διαδρομές, ειδικά σχεδιασμένες για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία Suzuki όπως της αξίζει. Πριν από κάθε test ride, οι εκπαιδευτές του Riding School θα σας παρέχουν οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές ασφαλείας, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη και απολαυστική εμπειρία.

Και φυσικά, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!

Φέτος, για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τον πρώτο επίσημο προσομοιωτή αγωνιστικής οδήγησης MotoGP στην Ελλάδα, powered by MOTOKINISI.

Επιπλέον, το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 14:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης από την ομάδα του Riding School, ανοιχτά σε όλους τους επισκέπτες.

Μουσική, φαγητό και happenings θα συνοδεύουν αυτή τη μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας, αφιερωμένη στους φίλους της Suzuki – και όχι μόνο!

Κλείστε την θέση σας για test ride στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.suzuki.gr/motos/suzuki-festival-2025

Δείτε σχετικά το ρεπορτάζ μας από την ανάλογη περσινή εκδήλωση: https://www.bikeit.gr/reportaz/item/39344-reportaz-suzuki-festival-2024-sto-riding-school

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Μαϊος 2025 16:03

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon