.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 10:23

R&G – Υποστηρίζει το πρόγραμμα «Build. Train. Race.» της Royal Enfield

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αναδεικνύει την εμπλοκή των γυναικών στην κουλτούρα του μοτοσυκλετισμού στην Βόρεια Αμερική. (δελτίο τύπου)

Το συναρπαστικό Build. Train. Race. πρόγραμμα της Royal Enfield στοχεύει να αναδείξει την κουλτούρα των γυναικών και της μοτοσικλέτας σε όλη τη Βόρεια Αμερική και η R&G με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοινώνει με ενθουσιασμό ότι θα είναι χορηγός της σειράς για το 2024 και θα παρέχει στους αναβάτες μια σειρά από προστατευτικά πτώσεων.

Αυτή η αποκλειστική σειρά αποτελείται από δύο κατηγορίες αγώνων, με μία σειρά αναβατών που συμμετέχουν σε αγώνες flat track και έναν ομαδικό αγώνα δρόμου. Κάθε συμμετέχουσα λαμβάνει ένα Royal Enfield 650 Twin, με τις flat trackers να κατασκευάζουν ένα INT650 και τους αγωνιζόμενουθς δρόμου, ένα Continental GT 650s, πριν υποβληθούν σε εκπαίδευση με τους έμπειρους μέντορες της Royal Enfield, διασφαλίζοντας ότι είναι εξοπλισμένες με τις απαραίτητες δεξιότητες πριν από τον εναρκτήριο αγώνα.

Το 2024 θα είναι η πέμπτη σεζόν του Build. Train. Race. προγράμματος και η R&G με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο είναι περήφανη που χορηγεί τη σειρά φέτος. Η νέα συνεργασία σημαίνει ότι κάθε αγωνιζόμενη θα λάβει μια σειρά από προστασία πτώσης για την μοτοσυκλέτα της, συμπεριλαμβανομένων προστατευτικών καπακιών κινητήρα, μανιτάρια, προστατευτικά εξάτμισης, προστατευτικά πιρουνιού, προστατευτικά μανετών, προστατευτικά δακτύλων ποδιών και αυτοκόλλητα πρόσφυσης για το ρεζερβουάρ, δίνοντάς τους απόλυτη βεβαιότητα ότι θα προστατεύονται όταν θα βγαίνουν στην πίστα.

Ο Simon Hughes, Διευθύνων Σύμβουλος της R&G, πρόσθεσε: "Ήταν φανταστικό να παρακολουθώ την πρωτοβουλία Build. Train. Race. να αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια και να αναπτύσσει μια πραγματικά εμπνευσμένη κοινότητα γυναικών δρομέων. Είμαστε πραγματικά περήφανοι που συμμετέχουμε μαζί τους στο ταξίδι τους για τη σεζόν του 2024 και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα τα πάνε οι φετινές αγωνιζόμενες!»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 10:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon