.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 07:45

Καλλιθέα - 44χρονη αναβάτιδα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της 1ης Απριλίου επί της Λ. Θησέως στην Καλλιθέα, στο ρεύμα με κατεύθυνση από Πειραιά προς Αθήνα.

Το ατύχημα συνέβη όταν δίκυκλο που οδηγούσε 44χρονη, έχοντας και συνεπιβάτη μία 43χρονη, παρέσυρε 77χρονη πεζή την στιγμή που διέσχιζε τον δρόμο. Από την σύγκρουση, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της, τον σοβαρό τραυματισμό της ηλικιωμένης και τον ελαφρύτερο τραυματισμό της συνεπιβάτιδός της.

Η άτυχη οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και οι δύο τραυματισμένες γυναίκες στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά. Οδηγός και συνεπιβάτης διαπιστώθηκε πως φορούσαν κράνη.

Πηγή: ert.gr

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 08:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon