.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2013 09:56

Piaggio Hellas – Παιδικά χωριά SOS

Ενίσχυση στα παιδικά χωριά

 




Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την ελληνική κοινωνία, η PIAGGIO HELLAS  προσανατολισμένη στον άξονα της κοινωνικής υπευθυνότητας, επιλέγει να  προχωρήσει στη στήριξη των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS Πλαγιαρίου στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας έμπρακτα το κοινωνικό τους έργο για τη στήριξη, φροντίδα και την προστασία των παιδιών.

Διάθεση χρημάτων


Η Διοίκηση της PIAGGIO HELLAS επέλεξε να μην προχωρήσει φέτος στην δημιουργία εταιρικών ημερολογίων, αλλά να διαθέσει τα χρήματα αυτά για το κόστος θέρμανσηs κτιρίων του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ SOS Πλαγιαρίου και να συμβάλει με τον τρόπο αυτό στη στήριξη παιδιών τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.
 Η ελπίδα στην πιο αγνή της μορφή αντανακλάται σε ένα παιδικό βλέμμα, που ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο. Όλοι εμείς στην PIAGGIO HELLAS μοιραζόμαστε έμπρακτα αυτό το όραμα, και ευχόμαστε σε όλους και ευχόμαστε σε όλους  Χρόνια Πολλά, Καλή Δύναμη και Καλές Διαδρομές !

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS


Τα Παιδικά Χωριά SOS, είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο (ΝΠΙΔ), που έχει σκοπό να προστατεύει παιδιά, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Από το 1949 τα Παιδικά Χωριά SOS διεθνώς προστατεύουν παιδιά σε μια μακρόχρονη, συνεχή και σταθερή βάση που ξεκινά από την παιδική ηλικία και συνεχίζεται και μετά την ενηλικίωση τους. Στην Ελλάδα, το πρώτο Παιδικό Χωριό SOS ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1982.
Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS Πλαγιαρίου είναι το δεύτερο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και λειτουργεί από το 1997. Είναι οικοδομημένο σε μία έκταση 29 στρεμμάτων και αποτελείται από 10 σπίτια οικογενειών SOS για 60 παιδιά, τον Ξενώνα προστασίας και θεραπείας κακοποιημένων βρεφών και νηπίων, βιβλιοθήκες, θέατρο, παιδική χαρά και άλλους διοικητικούς χώρους.
Για περισσότερες πληροφορίες www.sos-villages.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2013 10:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon