.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 19:10

KTM Academy of Speed 2024 - Πορτοκαλί σχολείο πίστας

Η KTM λανσάρει το δικό της... σχολείο, με τη μορφή μαθημάτων εντός πίστας ονόματι «Academy of Speed», το οποίο θα πραγματοποιηθεί εντός του 2024.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις διοργανώσεις σε τρεις πίστες παγκόσμιας κλάσης τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο του 2024, όπου η KTM Academy of Speed θα προσκαλέσει παλιούς και νέους αναβάτες στη μάρκα (και στην πίστα) για να δοκιμάσουν υψηλούς ρυθμούς, υψηλής ποιότητας καθοδήγηση καθώς και υψηλές δόσεις αδρεναλίνης.

Θα υπάρχουν 72 θέσεις την ημέρα στο Salzburgring και στο Red Bull Ring (και τα δύο στην Αυστρία) και στο Automotodróm Slovakia Ring οι οποίες θα χωρίζονται μεταξύ τριών ομάδων: Rookie, Amateur και Pro. Θα υπάρχουν εκπαιδευτές και πρεσβευτές της KTM που θα τροφοδοτούν κάθε επίπεδο. Επιπλέον, θα παρέχεται βοήθεια και καθοδήγηση από αναβάτες του MotoGP αλλά και από τον πρώην αναβάτη GP και Διευθυντή Ομάδας MotoGP, Mike Leitner, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Οι αναβάτες «Pro» (αυτοί που έχουν εκτεταμένα χιλιόμετρα ημέρας και επιδιώκουν να περιορίσουν περισσότερο τους χρόνους γύρου) μπορούν να απολαύσουν το πλήρες πρόγραμμα των δύο ημερών με βελτιωμένη τεχνική υποστήριξη και ρύθμιση pitbox με προσωπικό χώρο στέγασης και εξοπλισμού. Ακόμα, περιλαμβάνεται ένα βραδινό δείπνο και πρόγραμμα ψυχαγωγίας για όλους .

Το KTM Academy of Speed είναι το πνευματικό τέκνο πρώην αναβατών Grand Prix και αποτέλεσμα του πάθους της KTM για την άσφαλτο της πίστας. Το 2023, η Red Bull KTM Factory Racing κατέκτησε δύο νίκες σε MotoGP Sprint και εμφανίστηκε στο βάθρο εννέα φορές, τερματίζοντας 4η στο πρωτάθλημα με τον Brad Binder και 2η στην κατάταξη κατασκευαστών.

Για το KTM Academy of Speed του 2024, οι επιβεβαιωμένες ημέρες είναι:

  • Salzburgring, Αυστρία: 20-21 Ιουνίου 2024
  • Red Bull Ring, Αυστρία: 17-18 Ιουλίου 2024
  • Slovakia Ring, Σλοβακία: 4-5 Σεπτεμβρίου 2024

Οι τιμές είναι από λογικά έως εξωφρενικά επίπεδα, έχοντας ως εξής: Rookies. € 450,00, Amateurs: € 890,00 και Pro Riders:  € 3.490,00  Τέλος, ειδικά για την τελευταία κατηγορία KTM συνιστά τη χρήση των RC390, RC 8C, όλων των Superduke, του 790 Duke, 890 Duke και τέλος του 990 Duke. Για αιτήσεις, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon