.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 18:42

Haruki Noguchi - Ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Ιαπωνίας έφυγε από τη ζωή μετά από ατύχημα

Ο Ιάπωνας Haruki Noguchi υπέκυψε στα τραύματα του μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε στο κεφάλι από ατύχημα στον γύρο ARRC της Ινδονησίας στο Mandalika Circuit.

Ο Noguchi σε ηλικία μόλις 22 ετών, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στον αγώνα 2 του ASB1000 (Asia Superbike 1000) στο πρώτο γύρο του ARRC (Asian Road Racing Championship) στη διεθνή πίστα Pertamina Mandalika την περασμένη Κυριακή, 13/8. Αν και ο άτυχος αναβάτης έλαβε αμέσως ιατρική περίθαλψη στο ιατρικό κέντρο της πίστας πριν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο και υποβληθεί σε εντατική θεραπεία στο Γενικό Νοσοκομείο West Nusa Tenggara δυστυχώς, η ζωή του δεν μπόρεσε να σωθεί. Κηρύχθηκε νεκρός από τα τραύματά του το απόγευμα της Τετάρτης.

«Στις 17 Αυγούστου 2023, από σεβασμό προς την οικογένεια και την ομάδα του Haruki Noguchi που ζήτησαν λίγο ιδιωτικό χρόνο για να θρηνήσουν την απώλειά τους, με μεγάλη θλίψη αναφέρουμε τον θάνατο του Haruki Noguchi μετά από τρεις ημέρες εντατικής θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο West Nusa Tenggara. Στον 4ο γύρο του Πρωταθλήματος Δρόμου Ασίας FIM 2023 που διεξήχθη στη διεθνή πίστα Pertamina Mandalika, ο Haruki υπέστη κρίσιμο τραυματισμό μετά από ένα περιστατικό στη στροφή 10, κατά τη διάρκεια αγώνα για το Asia Superbike 1000cc.Ο 22χρονος αναβάτης έλαβε αμέσως ιατρική βοήθεια στο Ιατρικό Κέντρο της πίστας πριν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο. Παρά τις καλύτερες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, ο Haruki πέθανε δυστυχώς από τα τραύματά του στις 16 Αυγούστου 2023 στις 17:40.

Ο Πρόεδρος της FIM Asia και το Διοικητικό Συμβούλιο της, η Two Wheels Motor Racing (TWMR) και η οικογένεια του FIM Asia Road Racing εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους του Haruki Noguchi», έγραψε η FIM Asia στην επίσημη ανακοίνωσή της.

Για την ιστορία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός της Ιαπωνίας και όχι μόνο πενθούν ένα από μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα της Ασίας, καθώς ο Haruki έφυγε από τη ζωή μόλις 10 ημέρες αφότου τερμάτισε τρίτος στο Suzuka 8 Hours.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon