.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 11:37

Ducati Panigale V4 R - Σε ποιά αγορά κοστίζει 100 χιλιάρικα;

Εντάξει, το ξέρουμε ότι δεν είναι για όλους, αλλά σε κάποιες αγορές το Panigale V4 R κοστίζει όντως όσο ένα διαμέρισμα...

Πριν λίγες ώρες, ανακοινώθηκε η διαθεσιμότητα του Ducati Panigale V4 R και στην αγορά της Μαλαισίας, για το 2023. Η μοτοσυκλέτα φυσικά έχει παρουσιαστεί από τον περασμένο Οκτώβριο, σε παγκόσμιο επίπεδο, απλώς προφανώς όπως ξέρουμε καλά, δεν παίρνουν όλες οι αγορές, όλα τα μοντέλα την ίδια περίοδο.

Αυτό που πραγματικά... ζαλίζει, είναι η τιμή την οποία αγγίζει η superbike της Ducati, στην Ασιατική χώρα: Τιμολογείται στα 458.900 Ρινγκίτ Μαλαισίας, ένα ποσόν που αγγίζει τα 100.000 δολάρια ή περίπου 93.700 ευρώ! Για την ιστορία, η τιμή της Panigale V4 R στην χώρα μας ορίζεται στα 51.000 ευρώ, ενώ στην Αμερική τιμολογείται στα 44.995 δολάρια.

Μια καθ’όλα ειδική μοτοσυκλέτα, η Ducati Panigale V4 R εννοείται ότι απευθύνεται σε ελάχιστους, με πολύ βαθιές τσέπες και... αγωνιστικό πλάνο. Βλέποντας όμως τέτοιες τιμές, αναρωτιέσαι το χάσμα από αγορά σε αγορά και φτάνεις στο σημείο να... δικαιολογήσεις, έστω και μερικώς, ορισμένες φωνές που λένε ότι οι μοτοσυκλέτες, σήμερα, κοστίζουν όσο ένα σπίτι!

Και για να θυμηθούμε λίγο και την Panigale V4 R, διαβάστε τα πάντα για αυτή από την πλήρη παρουσίαση της μέσω του Bikeit, με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 11:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon