.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 11:43

Μακελειό σε μοτοσυκλετιστική συγκέντρωση στις ΗΠΑ

Τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες από πυροβολισμούς είναι ο απολογισμός επεισοδίου μεταξύ αντίπαλων συμμοριών.

Το ετήσιο Red River Memorial Day Motorcycle Rally στην πόλη Red River της πολιτείας του Νέου Μεξικού συγκέντρωσε φέτος ένα μεγάλο πλήθος που, κατά τους διοργανωτές, ξεπέρασε τις 28,000 επισκέπτες.

Ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 δύο συμμορίες μοτοσυκλετιστών ήρθαν σε αντιπαράθεση, βγήκαν όπλα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τρεις άνδρες ηλικίας 26, 46 και 46 ετών είχαν χάσει τη ζωή τους, ενώ άλλοι πέντε μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι, μεταξύ αυτών και ο φερόμενος ως δολοφόνος.

Συνεπεία του συμβάντος η τοπική αστυνομία προέβη προέβη σε σωρεία προσαγωγών για διάφορα παραπτώματα, από χρήση ναρκωτικών ως παράνομη οπλοφορία.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις του διημέρου ματαιώθηκαν, καθώς ένα μεγάλο μέρος της κεντρικής οδού της Red River έκλεισε από την Αστυνομία ως τόπος εγκλήματος, ενώ δόθηκε οδηγία στις επιχειρήσεις να παραμείνουν κλειστές και την Κυριακή (28/5) ώστε να διεξαχθούν οι έρευνες των αρχών. Παράλληλα, διατάχθηκε η απαγόρευση πώλησης αλκοόλ το βράδυ του Σαββάτου και στην κοντινή πόλη Taos, όπου αρκετοί μοτοσυκλετιστές είχαν μεταβεί για να συνεχίσουν το διήμερό τους.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν τα θύματα των πυροβολισμών ανήκουν στις αντιπαλόμενες συμμορίες ή αν κάποιο εξ αυτών απλώς βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon