.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 07:13

Adam Riemann – Μαθημάτων συνέχεια «χαλαρώνοντας το πλαίσιο»

Εναλλακτικός τίτλος; Με το πλάι και όσο πάει, με το Riemann να συνεχίζει τα εκπαιδευτικά του video εστιάζοντας στο «στρίβειν» αυτή τη φορά.

Αρχικά να διευκρινίσουμε πως όταν λέμε να «χαλαρώσουμε» το πλαίσιο δεν εννοούμε να πάρετε κλειδιά, κατσαβίδια κτλ και να αρχίσετε να χαλαρώνετε βίδες. Τουναντίον, όπως και στα προηγούμενα video του, έτσι και εδώ ο Riemann απλοποιεί τη φυσική πίσω από την οδήγηση για να την κάνει άκρως κατανοητή.

Έτσι, το «χαλάρωμα» του πλαισίου έγκειται στην καλύτερη κατανομή του βάρους, η οποία θα επιτρέψει το καλύτερο στρίψιμο στο χώμα.

Και όταν λέμε καλύτερο, εννοούμε ασφαλέστερο και ίσως και ταχύτερο, με την εμπιστοσύνη στην τροχιά της μοτοσυκλέτας να μεγαλώνει με τις τεχνικές που θα δείτε στο ακόλουθο video.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 07:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon