.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 07:51

Μάνη - Νεκρός 42χρονος αναβάτης από ΙΧ που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε 20 λεπτά πριν τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (09/03), στην ε.ο. Καλαμάτας – Αρεόπολης,

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει το newsbomb.gr και σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο 27ο χλμ της επαρχιακής οδού, στο ύψος του Δ.Δ. Προσηλίου του δήμου Δυτικής Μάνης, ΙΧ όχημα που οδηγούσε 52χρονος βρετανός υπήκοος, με κατεύθυνση προς Αρεόπολη, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 42χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ο οποίος διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε από τα βαριά τραύματα που έφερε.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη του 52χρονου που οδηγούσε το ΙΧ όχημα και ο οποίος θα οδηγηθεί στις αρμόδιες αρχές.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 09:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon