.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 11:23

Ducati Riding Experience 2023 - DRE Academy και DRE Travel Adventures

Το πρόγραμμα Ducati Riding Experience (DRE) διευρύνεται για το 2023 προσφέροντας ακόμη περισσότερες εμπειρίες ανάπτυξης της σχέσης της εταιρείας με τους πελάτες της.

Το DRE γεννήθηκε το 2003 και στις δύο δεκαετίες που μεσολάβησαν έχει καλωσορίσει περισσότερους από 28,000 μοτοσυκλετιστές ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει καθώς για το 2023 προσθέτει νέα στοιχεία στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της DRE Academy και τα οργανωμένα ταξίδια του DRE Travel Adventures.

DRE Academy 2023

DucatiRidingExperience 2023 9 UC470401 High

Το νέο στοιχείο εδώ είναι το DRE Track Warm Up, ένα ανανεωμένο πρόγραμμα χωριστό από το DRE Racetrack και σχεδιασμένο για αναβάτες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην πίστα. Περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα για να μάθει κανείς τη σωστή θέση πάνω στη μοτοσυκλέτα και τεχνικές επιτάχυνσης και επιβράδυνσης, τα οποία ακολουθούνται από πρακτικά μαθήματα στον χώρο του paddock.

Έπειτα έρχεται η ώρα της πίστας, με πέντε μαθήματα, ξεκινώντας με αναγνωριστικούς γύρους πάνω σε μια μοτοσυκλέτα από το πρόγραμμα DRE Road, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα γίνονται στη σέλα μιας Panigale V2, πάντα συνοδεία έμπειρου εκπαιδευτή και με ανάλυση μετά από κάθε μάθημα.

Το DRE Racetrack προορίζεται για αναβάτες με εμπειρία από οδήγηση στην πίστα και αποσκοπεί στο να ακονίσει τις ικανότητές τους προσφέροντας τη μοναδική εμπειρία οδήγησης σε πίστες του MotoGP. Χωρίζεται σε τρία επίπεδα: Track Evo, Track Evo2 και Track Master. Με μοτοσυκλέτες Panigale V2 για το πρώτο επίπεδο, Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary για το Track Evo2 και Panigale V4 S για το Track Master.

Το κορυφαίο επίπεδο Track Master χρησιμοποιεί τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές, αλλά και την τεχνολογία με κάμερες και τηλεμετρία για να αναλύσει και να διδάξει, ενώ από φέτος θα αναλογούν μόνο δύο αναβάτες ανά εκπαιδευτή για ακόμη πιο αποτελεσματική εκπαίδευση.

DucatiRidingExperience 2023 3 UC470398 High

Στο πρόγραμμα DRE Racetrack υπάρχει ακόμη και το μάθημα “One to One”, με αποκλειστικό εκπαιδευτή και χωριστή θέση στο pit box για την απόλυτη προσωποποιημένη εμπειρία. Προσφέρει τρεις επιλογές: μια μέρα ως εργοστασιακός αναβάτης καβάλα σε Panigale V4 SP2 στην πρώτη, ενώ οι άλλες δύο περιλαμβάνουν μια ονειρική μέρα πάνω στην Panigale V4 R ή στην ακόμη πιο εκλεκτική Superleggera V4. Στις δύο τελευταίες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πίστα και ως συνεπιβάτες με τον εκπαιδευτή τους για να δουν επί τω έργω τι σημαίνει σωστή γραμμή, τα σωστά σημεία φρένων και επιτάχυνσης και διάφορες οδηγικές τεχνικές.

Τρία ακόμη πακέτα μαθημάτων στην πίστα της Modena είναι προγραμματισμένα για τα DRE Road και DRE Rookie το 2023. Το DRE Road προορίζεται για όσους θέλουν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες σε κάθε δρόμο, καθώς και να δοκιμάσουν τεχνολογικό εξοπλισμό στις διάφορες μοτοσυκλέτες που συμμετέχουν εδώ (μεταξύ αυτών και τα νέα για το 2023 Multistrada V4 Rally, Diavel V4 και Scrambler).

Το πρόγραμμα DRE Rookie απευθύνεται σε αναβάτες ηλικίας από 18 ως 24 με δίπλωμα Α2.

Το πρόγραμμα του 2023 περιλαμβάνει τρεις εκδηλώσεις DRE Road και DRE Rookie στην πίστα της Modena τα σαββατοκύριακα 20-21 Μαΐου, 24-25 Ιουνίου και 9-10 Σεπτεμβρίου.

Τα δύο DRE Racetrack θα διοργανωθούν στις 6-7 Ιουνίου και 26-27 Σεπτεμβρίου στην πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli.

Το νέο DRE Track Warm Up θα γίνει το σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου στη Modena.

DRE Travel Adventures

DucatiRidingExperience 2023 2 UC470404 High

Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη δυνατότητα σε αναβάτες Multistrada V4 και DesertX να απολαύσουν τις μοτοσυκλέτες στο πεδίο για το οποίο κατασκευάστηκαν, αλλά και να διευρύνουν τις οδηγικές τους ικανότητες. Από φέτος το πρόγραμμα ενισχύεται και με τη νέα Multistrada V4 Rally.

Το πρώτο ραντεβού είναι το DesertX Expedition στη Σαρδηνία, 12 με 16 Ιουνίου, τέσσερα Dream Tour θα λάβουν χώρα 3-5 Ιουλίου, 10-12 Ιουλίου, 13-15 Οκτωβρίου και 17-19 Οκτωβρίου, ενώ το Multistrada Expedition θα ξεκινήσει από το Τορίνο στις 3 Οκτωβρίου και θα τερματίσει στις 8 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα DesertX Expedition περιλαμβάνει πέντε ημέρες απαιτητικής οδήγησης εκτός δρόμου στη βορειοανατολική Σαρδηνία, συνοδεία επαγγελματικών αναβατών.

DucatiRidingExperience 2023 1 UC470405 High

Το Dream Tour από την άλλη παίρνει τους μοτοσυκλετιστές σε μια ονειρική εκδρομή που ξεκινά από το Borgo Panigale με επίσκεψη στο μουσείο και τη γραμμή παραγωγής, για να συνεχίσει με μια τριήμερη περιήγηση στα πανέμορφα τοπία της Τοσκάνης και της Εμίλια Ρομάνια.

Τέλος το Multistrada Expedition είναι ένα πρόγραμμα 6 ημερών και 5 διανυκτερεύσεων, προορισμένο για αποκλειστικά 10 συμμετέχοντες, σε μια διαδρομή 1500 χιλιομέτρων που περνά από την Ιταλία και τη Γαλλία, επισκεπτόμενο διάσημους προορισμούς όπως οι Cesana-Sestriere, Colle del Sommeiller, το φαράγγι Verdon και η διάσημη Κυανή Ακτή (Côte d'Azur).

Εγγραφές για το DRE Adventure θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο 2023, με εκδηλώσεις προγραμματισμένες για: 25-26 και 27-28 Μαΐου, 13-14 και 15-16 Ιουλίου, 20-21 και 22-23 Ιουλίου, 7-8 και 9-10 Σεπτεμβρίου.

Τα παραπάνω αποτελούν το πρώτο πακέτο Ducati Riding Experience, αλλά νέες διοργανώσεις θα ανακοινωθούν στους ερχόμενους μήνες, ενώ επίσης και το πρόγραμμα DRE Racetrack θα επεκταθεί προσθέτοντας νέες πίστες στο μενού του.

Για περισσότερες πληροφορίες, πρόγραμμα και εγγραφές:
DRE Academy
DRE Travel Adventures

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon