.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 07:34

Tourist Trophy – Ένα ντοκυμαντέρ για τους λάτρεις του Isle of Man

Σύντομα στις οθόνες μας θα δούμε το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «Tourist Trophy», δείχνοντας τον αγώνα εκ των έσω.

Στη σκηνοθεσία είναι ο δημιουργός ντοκυμαντέρ, Adam Kaleta, με το «ΤΤ» να είναι μια αυθεντική, αληθινή απεικόνιση των αγώνων TT 2022, ακολουθώντας αρκετούς από τους κορυφαίους ανταγωνιστές της διοργάνωσης κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το «Tourist Trophy» θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο TT+, τη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της εκδήλωσης. Οι συνδρομητές του TT+ θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τη μεγάλου μήκους ταινία –ή ντοκυμαντέρ αν προτιμάτε- από τις 21:30 το βράδυ την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου. Το TT+ είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο, σε κινητά και σε μια σειρά από δωρεάν εφαρμογές για Android, Android TV, Amazon Fire TV, Xbox και Roku.

Εν τω μεταξύ, έχει κυκλοφορήσει και ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για την πρεμιέρα του «Tourist Trophy» στη μεγάλη οθόνη του «νησιού». Αυτή η ειδική εκδήλωση διοργανώνεται στο Royal Hall της Villa Marina, θα περιλαμβάνει επίσης ένα σύντομο πρόλογο πριν από την προβολή της ταινίας – καθώς και χρόνο για αυτόγραφα στο τέλος της βραδιάς. Πολλοί από τους μεγαλύτερους αναβάτες - αστέρες της ταινίας θα είναι παρόντες, όπως οι Peter Hickman, John McGuinness MBE, Michael Russell και τα αδέρφια Ben και Tom Birchall.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon