.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 11:51

Κατασχέσεις ακατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού σε Αγγλική έκθεση

Μια επιδρομή στα περίπτερα της έκθεσης London Motorcycle Show έβγαλε τουλάχιστον 12 λαβράκια.

Εξοπλισμός αναβάτη χωρίς τις απαραίτητες πιστοποιήσεις πως είναι δοκιμασμένος και ασφαλής στην προστασία του μοτοσυκλετιστή, παραποιημένη σήμανση και επικίνδυνες “μαϊμούδες” ανέδειξαν οι έλεγχοι που έκανε κλιμάκιο των αγγλικών αρχών τον περασμένο Φεβρουάριο στην έκθεση London Motorcycle Show.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι των αρχών που είναι υπεύθυνες για την έκδοση πιστοποιήσεων για τεχνικό εξοπλισμό στην Αγγλία έλεγξαν 27 περίπτερα εμπόρων που πουλούσαν μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό, και σε 12 εξ αυτών βρήκαν προϊόντα που δεν καλύπτουν τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έφεραν είτε πλαστή ή καθόλου σχετική σήμανση.

Οι περισσότεροι έμποροι απέσυραν άμεσα τα εν λόγω προϊόντα από τα περίπτερά τους, ωστόσο σε κάποιους που αρνήθηκαν να το κάνουν οι αρχές τα κατέσχεσαν.

Τα προϊόντα που έπρεπε να αποσυρθούν ή να κατασχεθούν αφορούν διάφορα είδη μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού, καθώς σύμφωνα με το Bike Social – που γνωστοποίησε την ιστορία τώρα – εκτός από είδη ρουχισμού βρέθηκαν και προστατευτικά πλάτης χωρίς τις πιστοποιήσεις που βεβαιώνουν πως όντως θα κάνουν τη δουλειά για την οποία υποτίθεται πως φτιάχτηκαν.

Από την πλευρά των περισσότερων εμπόρων που πουλούν επώνυμα και εγγυημένης ποιότητας προϊόντα, οι έλεγχοι έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon