.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 16:32

Aprilia All Stars 2022 – Η μεγάλη γιορτή έρχεται στις 7 Μαΐου στο Misano

Η ετήσια γιορτή της Aprilia που πρωτοδιοργανώθηκε το 2019 στο Mugello επιστρέφει μετά από δύο δύσκολα covid χρόνια στο Misano για το 2022.

Το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 η πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli στις όχθες της Αδριατικής Θάλασσας θα φιλοξενήσει τη μεγάλη ετήσια γιορτή της Aprilia, των μοτοσυκλετών της και των σπουδαίων πρωταθλητών της.

Και, όπως συνέβη και με την πρώτη διοργάνωση του ‘19 στο Mugello, η εκδήλωση Aprilia All Stars 2022 θα είναι ανοικτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο.

04 Biaggi Espargaro 250 2T

Πρωταγωνιστές της ημέρας θα είναι οι αναβάτες της Aprilia Racing MotoGP, Aleix Espargaró, Maverick Viñales και Lorenzo Savadori, παρέα με το μεγάλο της αστέρι, την RS-GP που πριν λίγες μέρες κατέκτησε την ιστορική πρώτη της νίκη στο GP της Αργεντινής υπό τις οδηγίες του Espargaró.

Η εταιρεία από το Noale θα γιορτάσει επίσης την 30ή επέτειο από τον πρώτο της παγκόσμιο τίτλο GP, τον οποίο είχε κατακτήσει ο Alex Gramigni το 1992 στην κατηγορία των 125 κυβικών εκατοστών.

Η μοτοσυκλέτα του θα είναι φυσικά παρούσα στο Misano, μαζί με όλη τη σειρά αγωνιστικών μοτοσυκλετών που προσέθεσαν τρόπαια στη συλλογή της Aprilia με θρυλικούς αναβάτες όπως οι κ.κ. Valentino Rossi, Max Biaggi και Loris Capirossi, καθώς και τις RSV4 που κυριάρχησαν στο WorldSBK με τον Biaggi και τον Sylvain Guintoli.

06 Aprilia All Stars

Εκτός των κεντρικών αυτών θεμάτων, το πρόγραμμα της ημέρας θα είναι ανάλογα εορταστικό και γεμάτο, με όλη τη γκάμα του 2022 και test rides, ευκαιρίες για εργοστασιακά ψώνια προϊόντων Aprilia και Aprilia Racing, φαγητό, χώρος αφιερωμένος στα eSports, αλλά και μουσική από τους Radio Deejay και M2O.

Τέλος, ένας ειδικός χώρος θα είναι αφιερωμένος στην 20ή επέτειο της οικογένειας Aprilia Tuono, η οποία μας έχει χαρίσει μια σειρά από υπέροχες και δημοφιλείς μοτοσυκλέτες, ενώ συνεχίζει να εξελίσσεται με τη νέα γενιά των 660 cc.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα ανακοινώνονται από την Aprilia στη σχετική ιστοσελίδα: Aprilia All Stars 2022

01 Aprilia All Stars ENG

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon