.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 12:34

La Galerie by Ducati - Στιλάτο pop-up μαγαζί στο Παρίσι αφιερωμένο στο Multistrada V4

"La Galerie by Ducati". Ένα εξαιρετικά στιλάτο προσωρινό μαγαζί (pop-up store) στον αριθμό 32 της Place de la Madeleine στο Παρίσι, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό, προσφέροντας μια πρωτότυπη ματιά στον κόσμο ταξιδιού και περιπέτειας που φέρνει μαζί του το Multistrada V4.

Όπως αναφέρει η Patrizia Cianetti, Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας για τη Ducati Motor Holding: “Το pop-up store project εκφράζει την επιθυμία της Ducati να πειραματιστεί με νέους τρόπους διαδραστικότητας με τους οπαδούς της εταιρείας και να δημιουργήσει ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες να συναντήσει το κοινό της. Το ‘La Galerie Ducati’ προβάλλει μέσα από ένα περιβάλλον κύρους τις δυνατότητες και την ευελιξία του Multistrada V4, αντλώντας έμπνευση από μια γκαλερί τέχνης. Η installation έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να κάνει τους Ducatisti να ονειρευτούν, αλλά και να τους προετοιμάσει για την επόμενη τους περιπέτεια.”

Πέρα από τη μοτοσυκλέτα, η έκθεση αναδεικνύει τους άντρες και τις γυναίκες που μοιράζονται τα ταξίδια και την ειδίκευση τους στην τέχνη του ταξιδιού. Συντάκτες ειδικού τύπου, πρεσβευτές της φίρμας, αρχάριοι ή πολύπειροι, όλοι λάτρεις της περιπέτειας με μοτοσυκλέτα θα επισκεφτούν την γκαλερί της Ducati για να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες με τη Multistrada V4.

Η αφιερωμένη στο ταξίδι και την περιπέτεια γκαλερί θα είναι ανοιχτή για όλους από τις 21 Δεκεμβρίου του 2021 έως τα μέσα Ιανουαρίου του 2022.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 12:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon