.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 16:48

Tesla Cyberquad for Kids – Κυκλοφόρησε και εξαφανίστηκε!

Το μεγάλο Cyberquad παραμένει μια άσκηση επί χάρτου, αλλά η μινιατούρα του για παιδιά έγινε ανάρπαστη. Και δεν είναι κι ακριβώς φτηνή.

Το 2019 η Tesla παρουσίασε το Cybertruck, το ηλεκτρικό αγροτικό φορτηγάκι της εταιρείας που αυτομάτως έγινε θέμα συζήτησης σε όλον τον κόσμο, παρότι ακόμη δεν έχει καν μπει σε διαδικασία παραγωγής, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο 2022.

Στο περιθώριο της παρουσίασής του, ο Elon Musk εμφάνισε ένα ηλεκτρικό ATV ονόματι Cyberquad, του οποίου ο ρόλος ήταν να κάνει το φορτίο στην καρότσα του Cybertruck. Παρά τη φρενίτιδα των απανταχού fanboys όμως, το Cyberquad παραμένει μια θεωρητική άσκηση του “αν το φτιάχναμε, έτσι θα ήταν”, μα στην πράξη δεν φαίνεται να έρχεται σύντομα.

Αυτό που όντως ήρθε στην αγορά ωστόσο είναι το Cyberquad for Kids, η παιδική έκδοση του ηλεκτρικού τετράτροχου.

Με τελική ταχύτητα 16 km/h τροφοδοτούμενο από μια μπαταρία λιθίου που επαρκεί για αυτονομία 24 χιλιομέτρων, εξοπλισμένο με δισκόφρενα και μπάρες LED για φώτα, το Cyberquad for Kids είναι κατάλληλο για παιδιά από 8 ετών και πάνω.

Η τιμή του είναι αναμενόμενα αλμυρή στα 1,900 δολάρια ΗΠΑ, δηλαδή περίπου €1,680 με ισοτιμία 8/12, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε έναν ικανό αριθμό περήφανων μπαμπάδων που έσπευσαν να εξαντλήσουν το διαθέσιμο στοκ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Tesla.

Βρείτε το εδώ: https://shop.tesla.com/product/cyberquad-for-kids

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon