.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 10:20

Δύο ΚΤΜ 390 Adventure εξερευνούν την Ελλάδα [Βίντεο]

Ο Paolo Cattaneo και ο Quinn Cody χάνονται για ένα Σαββατοκύριακο στα ελληνικά βουνά.

Με την ευκαιρία του KTM Adventure Rally διοργανώθηκε μια αξιοζήλευτη βόλτα για δύο γνωστούς μας αναβάτες. Ο Ιταλός ταξιδευτής Paolo Cattaneo φιλοξενήθηκε πρόσφατα στις ηλεκτρονικές σελίδες του Bikeit καθώς μας έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη όταν πέρασε από την Αθήνα στα πλαίσια του γύρου του κόσμου που κάνει με την 1190 Adventure του.

Καλεσμένος της ΚΤΜ στο ελληνικό Adventure Rally του 2021, ο Cattaneo βρήκε την ευκαιρία για νέες εμπειρίες, αφενός δοκιμάζοντας το 890 Adventure που πρακτικά παρουσιάστηκε στον ελληνικό αυτόν αγώνα.

Στη συνέχεια γνώρισε από κοντά έναν από τους ήρωές του, τον εργοστασιακό αναβάτη της ΚΤΜ στις ΗΠΑ και 4 φορές νικητή του αγώνα Baja 1000, Quinn Cody.

Μαζί οι δυο τους παρέλαβαν από την Αθήνα ισάριθμα 390 Adventure και με αυτά βούτηξαν από δευτερεύοντες δρόμους και κυρίως από χώμα στα βουνά της βόρειας Πελοποννήσου, γνωρίζοντας την απόλυτη ομορφιά τόπων όπως η λίμνη Δόξας και τα Καλάβρυτα, αλλά και μαθαίνοντας πόσο ευχάριστη μπορεί να γίνει μια βόλτα με μια καλοστημένη μοτοσυκλέτα που δεν σε τρομάζει με το γκάζι της.

Διαβάστε στο blog της ΚΤΜ την ιστορία αυτής της περιπέτειας.

Δείτε το οδοιπορικό τους στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon