.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 17:22

Origin of Determination – Η νέα εταιρική καμπάνια της Honda

Μια φανταστική διαδρομή στις καινοτόμες προσπάθειες της Honda να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Η Honda παρουσιάζει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια που αφορά το σύνολο των δραστηριοτήτων της, στην εταιρική της ταυτότητα, και η οποία κάνει σήμερα, Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021, το επίσημο ντεμπούτο της στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια νέα καμπάνια με τίτλο Origin of Determination (Πηγή της Αποφασιστικότητας) και η οποία έχει ως στόχο να μας ανατρέξει στην 73χρονη ιστορία της εταιρείας επιδεικνύοντας πώς συνεχίζει να καινοτομεί προκειμένου να ικανοποιήσει το όραμα του ιδρυτή της, Soichiro Honda, πως “σκοπός της τεχνολογίας είναι να βοηθά τους ανθρώπους”.

Το ξεκίνημα της νέας αυτής καμπάνιας θα γίνει με ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό διάρκειας 60 δευτερολέπτων που θα εμφανιστεί σε πληθώρα καναλιών και μέσων στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για ένα κλιπ σχεδιασμένο σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας και σκηνοθετημένο με τέτοιον τρόπο που να ανατρέχει σε περισσότερα από 100 προϊόντα της Honda από όλους τους τομείς – μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγά, θαλάσσια προϊόντα, αγωνιστικά οχήματα και το αεροπλάνο HondaJet.

Ξεκινώντας με το πρώτο προϊόν της Honda, τη μοτοσυκλέτα A-Type του 1947, και ακολουθώντας μια ταχεία ροή με άφθονα ειδικά εφέ ξεδιπλώνει την τεχνολογική εξέλιξη της εταιρείας στην εξυπηρέτηση του ανθρώπου.

Δείτε το νέο διαφημιστικό βίντεο της Honda, Origins of Determination, στη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 17:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon