.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 16:25

Σε δημοπρασία η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ducati 1198 RS του Carlos Checa!

Μαζί με δύο ακόμη πρωταθλήτριες, θα πρωταγωνιστήσει σε μια πολύ ξεχωριστή δημοπρασία του οίκου Bohnams.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο αγγλικός οίκος δημοπρασιών Bohnams ανακοινώνει μια εκδήλωση που θα γίνει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στον χώρο του μουσείου Moto dei Miti (Μοτοσυκλέτες των Μύθων) στην περιοχή Civita Castellana στα περίχωρα της Ρώμης.

Η δημοπρασία αυτή θα γίνει από 1 ως 3 Απριλίου 2022 και θα περιλαμβάνει μια συλλογή 27 αγωνιστικών μοτοσυκλετών από διάφορες χρονικές περιόδους, με μεγάλες πρωταγωνίστριες τρεις παγκόσμιες πρωταθλήτριες:

checa ducati

- Ducati 1198 RS, WorldSBK 2011, Carlos Checa (εκτίμηση: €110,000-130,000)

- Ducati 1998 F12, Superstock 2011, Davide Giugliano

- BMW S 1000 RR, Superstock 2016, Raffaele Da Rosa.

motodeimiti001

To μουσείο Moto dei Miti φτιάχτηκε από τον Genesio Belavicqua, ιδρυτή της Althea Racing Team με την οποία κατέκτησαν τους τίτλους τους οι Checa και Giugliano.

Όλες οι μοτοσυκλέτες της συλλογής, μεταξύ αυτών και όσες θα δημοπρατηθούν βεβαίως, είναι σε πλήρως λειτουργική κατάσταση, φροντισμένες από την ομάδα μηχανικών του μουσείου που προέρχεται από τους κόλπους της Althea Racing. Όπως δηλώνεται στην ανακοίνωση, είναι “έτοιμες για να τρέξουν σε αγώνα” και δοκιμασμένες στην πράξη από τον Belavicqua και την ομάδα του.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πηγή: Bohnams
 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 16:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon