.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 11:10

Suzuki GSX-RR 2020 By Tamiya - Φόρος τιμής στην Πρωταθλήτρια του 20

Το 2020 ήταν μια φανταστική χρονιά για την GSX-RR στο MotoGP, καθώς ο Joan Mir καβάλα στη μοτοσυκλέτα της Suzuki πήρε το Πρωτάθλημα Αναβατών. Ιδού λοιπόν το καλύτερο δώρο για τους -υπομονετικούς- φίλους του Hamamatsu. Το συναρμολογούμενο μοντελάκι της Πρωταθλήτριας μοτοσυκλέτας σε κλίμακα 1/12 από την Tamiya.

Θυμίζουμε πως ο τίτλος με τα 7 βάθρα του Mir ήταν ο πρώτος τίτλος της Suzuki στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP από το 2000, στα GP500, ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσει το εργοστάσιο την 60η του επέτειο από το ντεμπούτο του στους αγώνες Παγκοσμίου.

Μια μοτοσυκλέτα 240+hp με 4κύλινδρο εν σειρά κινητήρα, με τελική ταχύτητα 340 χλμ/ώρα, και με εξελιγμένα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι συναρμολογούμενο, ενώ όταν το ολοκληρώσετε θα έχει μήκος 178mm, πλάτος 62mm και ύψος 100mm.

Ο κινητήρας, το ψαλίδι, το πιρούνι, κλπ., διαθέτουν βίδες για τη συναρμολόγηση, ενώ το κιτ έρχεται μαζί με τα λογότυπα της μοτοσυκλέτας, τα σιρίτια των τροχών, και τρία νούμερα (No.36 Joan Mir, No.42 Alex Rins, No.50 Sylvain Guintoli).

Καλή συναρμολόγηση και καλό βάψιμο!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon