.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 12:48

Suzuki – Ραντεβού στην EICMA 2021 με νέες ψηφιακές υπηρεσίες

Άλλη μια μεγάλη κατασκευάστρια μοτοσυκλετών κατοχυρώνει το ετήσιο ραντεβού στο Μιλάνο.

Η Suzuki είναι η τρίτη κατασκευάστρια από την Ιαπωνία που επιβεβαιώνει την παρουσία της στην έκθεση EICMA 2021 (23-28 Νοεμβρίου) στο Μιλάνο – απομένει μόνο η Kawasaki.

Στην έκθεση η Suzuki μας υπόσχεται ένα περίπτερο με πρώτο γνώμονα την ασφάλεια του επισκέπτη και την αποφυγή του συνωστισμού, αλλά και με οικολογικές ανησυχίες, καθώς από φέτος δεν θα διαθέτει τίποτε σε χάρτινη μορφή, στρέφοντας την προσοχή της στην παροχή πληροφορίας με ψηφιακά μέσα.

Ειδικά για τους Ιταλούς μοτοσυκλετιστές δε, προσφέρεται η δυνατότητα να αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα τους από το περίπτερο της έκθεσης μέσως της ψηφιακής πλατφόρμας Suzuki Smart Buy, μετατρέποντας πρακτικά τον εκθεσιακό της χώρο στην EICMA σε σημείο πώλησης.

Στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης θα προσφέρονται επίσης Demo Rides μοντέλων της γκάμας του 2022.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 10:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon