.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 16:19

KTM Orange Days – Στάση Ρόδος, καλοκαιρινή απόδραση

[Δελτίο Τύπου]

Τα Orange Days, λίγο πριν το φινάλε, επέστρεψαν στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων.

Στον επίσημο συνεργάτη της K-Motors SEE, Racing Design, έγιναν τα τελευταία φετινά Orange Days στην επαρχία. Οι μοτοσυκλετιστές της Ρόδου για μια ακόμη φορά καλοσώρισαν τα επίσημα test ride της ελληνικής αντιπροσωπείας της ΚΤΜ και οδήγησαν 4 νέα μοντέλα στην στριφτερή ανάβαση προς Φιλέρημο.

20 αναβάτες αγνόησαν τον καύσωνα, ανέβηκαν στις μοτοσυκλέτες της KTM και «φόρτωσαν» με ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα τον στόλο των Orange Days.

Το ακαταμάχητο design και ο σπορ χαρακτήρας του 1290 Super Duke R έκλεψαν τις εντυπώσεις. Οι επιδόσεις του ισχυρότερου V-2 που παράγεται από την αυστριακή εταιρεία υπερτονίζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου streetfighter.

Η τελευταία γενιά του 390 Duke κατάφερε να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Το κορυφαίο πλαίσιο, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις του πιο δυνατού μονοκύλινδρου κινητήρα στην κατηγορία, ξεδιπλώνουν τις αρετές τους σε κάθε διαδρομή.

Το 390 Adventure είναι ένα γνήσιο on-off που καλύπτει τις μεταφορικές ανάγκες δύο ατόμων. Ταυτόχρονα, διαθέτει τα γνώριμα σχεδιαστικά στοιχεία της Adventure σειράς της KTM. Μια μοτοσυκλέτα ικανή να φέρει εις πέρας πολλές αποστολές.

Το 890 Adventure καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου αναβάτη και δίνει πολλά περισσότερα από όσα ορίζει η κατηγορία των μεσαίων On- Off. Συμπαγείς διαστάσεις, ισχυρός κινητήρας, ιδιαίτερο design και κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού συνθέτουν μια «πολυτάλαντη» μοτοσυκλέτα.

Στην «τελευταία τους στροφή» τα Orange Days επιστρέφουν στην Αθήνα για να κλείσει το φετινό οδοιπορικό. Στις 26 και 27 Ιουνίου, σε Fan Moto και Motom, οι μοτοσυκλετιστές της πρωτεύουσας θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της KTM.

Σας περιμένουμε!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ *

KTM 250 DUKE
KTM 250 ADVENTURE
KTM 390 DUKE
KTM 390 ADVENTURE
KTM RC390
KTM 690 ENDURO R
KTM 890 ADVENTURE
KTM 890 ADVENTURE R
KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
KTM 1290 SUPER DUKE R

*Ο στόλος των μοτοσυκλετών μπορεί να αλλάξει δίχως προειδοποίηση

Και για να μείνουμε ασφαλείς, σε όλους τους συνεργάτες μας όπου θα πραγματοποιηθούν τα Orange Days θα έχουν παρθεί μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Θα υπάρχουν αντισηπτικά και ύστερα από κάθε test ride οι μοτοσυκλέτες θα απολυμαίνονται στα σημεία επαφής με τον αναβάτη.

Όλα τα test ride θα γίνονται κατόπιν ραντεβού προς αποφυγή συγχρωτισμού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - Δηλώστε συμμετοχή σήμερα καλώντας στους συνεργάτες της K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE.

Πιο αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα των ORANGE DAYS 2021 έχει ως εξής:

- 26.06 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, FANMOTO ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ, 210 99 55 451

- 27.06 ΑΘΗΝΑ, ΜΟΤΟΜ, 210 28 48 978

Απαραίτητα: Άδεια οδήγησης, ταυτότητα, εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι). Επίσης, βεβαιωμένη κατοχή μοτοσυκλέτας άνω των 600cc για τη δοκιμή των KTM 690 ENDURO R, KTM 890 ADVENTURE, KTM 890 ADVENTURE R και KTM 1290 SUPER ADVENTURE S.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon