.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 16:29

EVOMOTO - Το νέο εμπορικό τμήμα της Γκοργκόλης Α.Ε.

Η EVOMOTO, το νέο εμπορικό τμήμα της Γκοργκόλης Α.Ε. έχει αναλάβει την επέκταση δικτύου πώλησης της εταιρείας σε νέους συνεργάτες σε όλη τη χώρα, για την αποτελεσματική προώθηση των νέων προϊόντων των οίκων ZΟΝΤΕS και DYMOTO by DAYTONA. [Δελτίο Τύπου]

Μέσα στο 2021 πρόκειται να παρουσιάσει μία πλήρη και άκρως ενδιαφέρουσα σειρά προϊόντων η οποία φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην ελληνική αγορά.

• WINNER 200
• M310
• VERSUS 125
• ROCKSTAR 500 

DYMOTO WINNER 200

DYMOTO 200

Πρόκειται για νέο μοντέλο της DYMOTO by DAYTONA.

Η απόβαση του νέου brand, DYMOTO, αρχίζει με τo DYMOTO 200 (WINNER), μία adventure μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού με υψηλής τεχνολογίας κινητήρα, κατανάλωση μόλις 2,4 L/100km και πλούσιο εξοπλισμό, Full LED φωτισμό, LCD οθόνη, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, θύρα USB, δίσκους μαργαρίτα και δικάναλο ABS

Μάθετε περισσότερα…

Το νέο Brand name, στοχεύει στην καθιέρωσή του στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η Ευρωπαϊκή στόχευση, οδήγησε στη δημιουργία μίας πλήρους γκάμας προϊόντων υψηλής ποιότητας και χρηστικότητας.

Μέχρι το τέλος του 2021 θα κυκλοφορήσουν 7 νέα μοντέλα με το νέο σήμα. Η γκάμα της περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες και scooters με συμβατικούς κινητήρες. Δύο χρηστικά scooters με 14” τροχούς, ένα Adventure scooter και 2 μοτοσυκλέτες, Adventure και Street.

ZONTES Μ310

ZONTES M310

Το ολοκαίνουριο και δυνατότερο scooter της κατηγορίας, ονομάζεται Μ310 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην χώρα μας το Σεπτέμβριο του 2021 από τη ZONTES by DAYTONA.

Το M310 μπαίνει ΣΦΗΝΑ σε ότι γνωρίζατε μέχρι τώρα. ΣΦΗΝΑ που ανοίγει δρόμους σε νέα δεδομένα. ΣΦΗΝΑ για νέους ορίζοντες τεχνολογίας. ΣΦΗΝΑ στην εξέλιξη των scooters. Το δυνατότερο 300άρι της αγοράς αποδίδει 33.3ps.

Μάθετε περισσότερα…

DAYTONA VERSUS 125

versus 125

Πρόκειται για μία εξαιρετική πρόταση της DAYTONA στα ψηλόροδα scooters. Το VERSUS αποτελεί μία άκρως χρηστική και ιδιαίτερα οικονομική πρόταση. Με επίπεδο πάτωμα, άνετη μεγάλη σέλα δύο επιπέδων, χειρολαβή με ενσωματωμένη σχάρα αποσκευών, χώρο για κράνος κάτω από τη σέλα και κλειστό ντουλαπάκι ποδιάς.

Μάθετε περισσότερα…

DAYTONA ROCKSTAR 500

Rockstar500 Cover

H πρόταση της EVOMOTO συμπληρώνεται με μία μοτοσυκλέτα της DAYTONA, τη ROCKSTAR 500. Πρόκειται για μία μεσαίου κυβισμού City Scrambler μοτοσυκλέτα, δικύλινδρη, μονόμπρατση, με μοναδικό στυλ, που σε προκαλεί με την απλότητά της αλλά και τα κορυφαία περιφερειακά χαρακτηριστικά της (Full LED, Nissin Φρένα, Kayaba αναρτήσεις, Pirelli Ελαστικά)

Μάθετε περισσότερα…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 16:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon