.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 10:35

Ο Λευτέρης Πίππος κάνει πραγματικότητα το όνειρο του μικρού Γιάννη που έχασε το πόδι του από οστεοσάρκωμα

Ο Λευτέρης Πίππος είναι για ακόμα μια φορά εδώ να μας δείξει έμπρακτα την αγάπη που έχει για τα παιδιά, εκπαιδεύοντας στους 2 τροχούς έναν πραγματικό μαχητή της ζωής, τον Γιάννη, που παρά το Οστεοσάρκωμα από το οποίο υπέφερε, δεν το βάζει κάτω και θέλει να μάθει να οδηγεί μοτοσυκλέτα!

"Σήμερα γνώρισα έναν μικρό μαχητή τον Γιάννη! Έναν αληθινό μαχητή, με μία τεράστια ψυχή και καρδιά! Έναν μαχητή που κατάφερε να νικήσει τον πιο μεγάλο εχθρό! Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανά μίλησα και είδα αυτόν τον μικρό Ήρωα! Είναι παράδειγμα προς μίμηση αυτά τα παιδιά στην κοινωνία μας!

Του Γιάννη του αρέσουν οι μηχανές και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. ΔΕΝ υπήρχε καμία περίπτωση να μη τον βοηθήσω να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα!

Θα είμαι δίπλα του από τα πρώτα του βήματα σε ό,τι χρειαστεί μέχρι όπου θέλει να φτάσει να τον στηρίζω και να τον υποστηρίζω χωρίς κανένα κόστος! Το χαμόγελο του η καλύτερη ανταμοιβή μου!!!

Θα ήθελα κάπου εδώ να πω στους γονείς του μικρού μου φίλου πως έχουν την εκτίμηση μου και τον απέραντο σεβασμό μου. Να τους ευχαριστήσω που με εμπιστεύτηκαν και να υποσχεθώ πως θα είμαι δίπλα στον μικρό μας Ήρωα να τον βοηθήσω να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα!

Σήμερα μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο Γιάννης! Καβάλησε το μηχανάκι του με μεγάλη άνεση! Χωρίς να φοβάται. Με εμπιστεύθηκε κατευθείαν και η πρώτη του επαφή με το όνειρο του ήταν μαγική, μοναδική και εύκολη θα μπορούσα να πω!

Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τον μικρό μου Ήρωα!

Ο 6 χρονών Γιάννης πέρυσι το καλοκαίρι διαγνώστηκε με Οστεοσάρκωμα. Το χειρουργείο ήταν αναγκαίο. Αν και του στέρησε το ένα μέλος. Η δύναμη των γονιών του, αλλά και η δική του, το χαμόγελο του, η θέληση του και το πείσμα του για τη ζωή τον έκαναν να τα καταφέρει και να σταθεί ξανά στα πόδια του!

Ο Γιάννης έχει ανθρώπους που τον στηρίζουν και πρώτοι απ’ όλους οι γονείς του! Τώρα θα έχει και εμένα να τον στηρίζω και είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα!

Τα παιδιά είναι το μέλλον μας, Ήρωες σαν τον Γιάννη είναι οι μικροί μας δάσκαλοι σε αυτή τη ζωή! "

Ευχαριστούμε πολύ την σχολή ARP racing academy!

Πατήστε full-screen view στο παρακάτω βίντεο για να δείτε τα πρώτα βήματα του Γιάννη στους 2 τροχούς, με τη βοήθεια του Λευτέρη Πίππου!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 10:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon