.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 14:16

Honda Ιταλίας: ΕΞΙ χρόνια εγγύηση για μοτοσυκλέτες και scooter!

Αν τα τελευταία χρόνια χαιρόμαστε να βλέπουμε και στη χώρα μας εταιρείες να δίνουν αντί των 2 κλασικών χρόνων, εγγύηση 3 και 4 χρόνων, τι να πούμε για την απίθανη κίνηση της Honda Ιταλίας να προσφέρει όχι 4 αλλά… ΕΞΙ χρόνια εγγύησης σε μοτοσυκλέτες και scooter!

Από την 1η Μαρτίου 2021, όλα τα δίκυκλα της Honda στη γείτονα χώρα έρχονται με τετραετή επέκταση της διετούς στάνταρ εγγύησης, χωρίς κανένα κόστος για τον πελάτη!

Για να πάρουν την εξαετή εγγύηση οι πελάτες της Honda δεν έχουν να κάνουν τίποτα παραπάνω από το να εκτελούν τις εργασίες συντήρησης του δικύκλου τους σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Κάπως έτσι η Honda δείχνει το επίπεδο της σιγουριάς της για την αξιοπιστία των δικύκλων της, προσφέροντας αυτή την πρωτόγνωρη εγγύηση που παρόμοια μόνο στον χώρο του αυτοκινήτου έχουμε δει.

Πέρα από την δωρεάν επέκταση της εγγύησης, η Honda Ιταλίας προσφέρει τη δυνατότητα της επέκτασης και της παροχής οδικής βοήθειας (δωρεάν για τον 1ο χρόνο), στα 6 χρόνια, με μειωμένο κόστος.

Μακάρι να δούμε κι άλλες εταιρείες να ακολουθούν το παράδειγμα της Honda Ιταλίας, τόσο στην Ιταλία, όσο φυσικά και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon