.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 09:12

Follow the M - Παρουσίαση στις 4/2/2021 από το KSR Group

To KSR Group, ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς μοτοσυκλετών και scooter στην Ευρώπη, με περισσότερες από 60.000 ετήσιες πωλήσεις, αλλά και κατασκευαστής όσον αφορά στις φίρμες Brixton Motorcycles, KSR Moto, Malaguti και Lambretta, ετοιμάζεται για μια μυστηριώδη παρουσίαση, στις 4 Φεβρουαρίου 2021. Follow the M!

Η ιστορία του KSR Group ξεκινά το μακρινό 1916, με την ίδρυση μιας εταιρείας επενδύσεων από τον Otto Petermichl, τον προπάππου των ιδιοκτητών του KSR Group σήμερα.

Το 1996 ιδρύεται η Kirschenhofer GmbH, και ξεκινά να ασχολείται με δρασηριότητες στη βιομηχανία οχημάτων.

Το 2004 η εταιρεία ξεκινά την παραγωγή οχημάτων της δικής της φίρμας δικύκλων και ATV, GENERIC.

Φτάνουμε στο 2008, και ξεκινά τη διανομή της CFMOTO στη Γερμανία και την Αυστρία, ενώ το 2009 η εταιρεία μετονομάζεται σε KSR Group GmbH. Την ίδια χρονιά ξεκινούν πωλήσεις στη Γαλλία και την Ιταλία

Τρία χρόνια αργότερα, το 2012, το KSR Group επεκτείνεται σε Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

Το 2013 το γκρουπ ξεκινά πωλήσεις στην Ισπανία, ενώ η GENERIC μετονομάζεται σε KSR MΟΤΟ.

Την επόμενη χρονιά, η εταιρεία προχωρά σε εξαγορά της αντιπροσώπευσης της Royal Enfield στην Ευρώπη, και της εξαγοράς της διανομής των Ninebot Segway.

Η Brixton Motorcycles ξεπηδά μέσα από το KSR Group το 2015, την ίδια χρονιά που ξεκινά και η διανομή της Benelli.

Ένα χρόνο αργότερα έχει φτάσει η σειρά της NIU να προστεθεί στο portfolio του γίγαντα KSR, ενώ το 2017 ανοίγει το νέο HQ του γκρουπ, και επαναλανσάρεται η Lambretta.

Το 2018 ανοίγει ο εκθεσιακός χώρος του KSR, ξεκινά η διανομή των ηλεκτρικών Sur-Ron, ενώ το γκρουπ αποκτά την Malaguti και την λανσάρει ξανά. Την ίδια χρονιά λανσάρει και  την εταιρεία ηλεκτρικών πατινιών A-TO.

Τέλος, το 2019 ξεκινούν οι πωλήσεις στην Ολλανδία, και το γκρουπ αναλαμβάνει τη διανομή και της Quadro.

Φτάνουμε αισίως στο 2021, όπου μια εβδομάδα πριν την παρουσίαση που επίκειται στις 4/2, το KSR Group έχει ξεκινήσει τα teaser, τόσο σε facebook, instagram, youtube και Vimeo, με μόνο στοιχείο τη φράση "Follow the M", ήτοι, "Ακολουθήστε το Μ".

Αναφέρεται άραγε στην παρουσίαση της νέας γκάμας της Malaguti; Ή θα δούμε μια ακόμα νέα εταιρεία να ξεπηδά από τα σπάργανα του γκρουπ;

Να προσθέσουμε πως από ότι ακούγεται το KSR Group θα αναλάβει και την πρόσφατα αναγεννημένη Italjet, με το φουτουριστικό scooter Dragster, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα δούμε το KSR Group να έρχεται και στην Ελλάδα!

Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 09:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon