.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 18:20

972 Βλάβες - Εκπληκτικό ταξίδι 2,5 χρόνων στην Ρώσικη Τούνδρα με Ural - Δείτε το σε streaming! - Video

Δείτε ένα απολαυστικό ντοκιμαντέρ, όπου πέντε νεαρά άτομα -ανάμεσά τους η Έφη από την Κύπρο- όλοι πρωτάρηδες στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, ολοκληρώνουν ένα απίστευτο ταξίδι 2,5 ετών και 43.000 χιλιομέτρων στην Ρώσικη Τούνδρα με Ural 650, στον ασυντήρητο και χαλασμένο δρόμο των Οστών!

Όταν τα σχέδια καταρρέουν, τότε οι καταστάσεις αποκτούν ενδιαφέρον! Οι Anne, Efy, Elisabeth, Johannes, και Kaupo έχουν ένα σχέδιο. Αφού τελείωσαν τις σπουδές τους στην σχολή Καλών Τεχνών, βγάζουν δίπλωμα οδήγησης και ξεκινούν με 4 Ural 650 με sidecar από τη Γερμανία με στόχο τη... Νέα Υόρκη, ταξιδεύοντας ανατολικά.

Μετά τον πολιτισμό της Ευρώπης, θα βρεθούν στη ρώσικη τούνδρα, προσπαθώντας να τα βγάλουν πέρα με χαλασμένους δρόμους, βάλτους, ποτάμια αλλά και τα 80 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας που χωρίζουν τη Ρωσία από την Αλάσκα, στον Βερίγγειο Πορθμό!

Εξοπλισμένοι με διάθεση για περιπέτεια, αθωότητα, αλλά και επιμονή, θα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, διορθώνοντας εκατοντάδες φορές τις βλάβες των προβληματικών Ural τους, και κατασκευάζοντας μια απίθανη σχεδία για να πλεύσουν στον ποταμό Κολιμά της Σιβηρίας, για να φτάσουν στον Βερίγγειο Πορθμό.

Εκεί, σε αυτή την διαδρομή, οι 5 φίλοι, αφού ξέμειναν από τρόφιμα, ξέμειναν από λεφτά, βρήκαν τελικά αυτό που έψαχναν... τα όριά τους! 

Όλα τα παραπάνω θα ήταν απλώς μια ακόμα ενδιαφέρουσα ταξιδιωτική ιστορία, χωρίς την οξυδέρκεια της ματιάς των 5 φίλων, την αρτιότητα αλλά και την πρωτοτυπία της βιντεοσκόπησης, που δημιουργεί ένα φιλμ πραγματικό αριστούργημα, όπως θα καταλάβετε από το Trailer!

Μπορείτε να λάβετε εισιτήρια για να παρακολουθήσετε την ταινία, η οποία διατίθεται για streaming μόνο σε Κύπρο και Ελλάδα ΕΔΩ. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 19:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon