.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 13:50

Piaggio Hellas - Ενημέρωση για λειτουργία εταιρείας και δικτύου πωλήσεων

Piaggio Hellas έδωσε διευκρινιστικές πληροφορίες για τη λειτουργία της εταιρείας αλλά και του δικτύου της, εν μέσω των μέτρων πρόληψης για τον Κορωνοϊό.

Παραθέτουμε το επίσημο δελτίο τύπου της Piaggio Hellas:

"Στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού και σε αρμονία με τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών, από την Τρίτη 17/3 εφαρμόζεται η τηλεργασία για όλους τους εργαζόμενους της Piaggio Hellas.

Δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων μας αλλά και του συνόλου της κοινωνίας μας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών προς στους συνεργάτες μας αλλά και το καταναλωτικό κοινό.

Για την επικοινωνία με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Piaggio Hellas, καλούμε το κοινό να στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας στις ιστοσελίδες μας και δεσμευόμαστε να απαντήσουμε το συντομότερο.

Επιπλέον, επειδή υπήρξε συγκεχυμένη πληροφόρηση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εκθέσεις αυτοκινήτων και δίκυκλων δεν υπάγονται στις δραστηριότητες για τις οποίες εφαρμόζεται προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας από την Τετάρτη 18/3/2020. Ασφαλώς, από μέρα σε μέρα είναι πιθανό να υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση των μέτρων και νεότερες σχετικές αποφάσεις."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 13:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon