.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 12:23

Κορωνοϊός - Ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο τα σαλόνια μοτοσυκλέτας στην Ασία

Λόγω Κορωνοϊού, τις τελευταίες ημέρες ακυρώθηκαν 4 επερχόμενα σαλόνια μοτοσυκλέτας στην Ασία, ένα στην Ινδονησία, δύο στην Ιαπωνία, ένα στην Ινδονησία, κι ένα ακόμα στην Ταιβάν.

Τα σαλόνια που ακυρώνονται είναι το INABIKE που θα γινόταν στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, το Tokyo Motorcycle Show και το Osaka Motorcycle Show που θα γινόταν στο Τόκιο και στην Οσάκα, και το Taiwan International Motorcycle Show που θα γινόταν στην Ταιβάν.

Η δέκατη έκδοση του INABIKE θα γινόταν στις 18-20 Μαρτίου 2020, με την διοργάνωση να αναβάλλει το ραντεβού της για τις 24-26 Μαρτίου 2021. Η ανακοίνωση έρχεται καθώς η Ινδονησία ανακοίνωσε το πρώτο θετικό δείγμα στον Κορωνοϊό.

Στην Ιαπωνία, οι αρχές διέταξαν την ακύρωση τόσο του Tokyo Motor Cycle Show, όσο και του Osaka Motorcycle Show 2020. Στην Ιαπωνία έχουν επιβεβαιωθεί σχεδόν 300 κρούσματα του Κορωνοϊού, με 700 ακόμα στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess.

Τέλος, το Taiwan Motorcycle show που ήταν να διοργανωθεί στις 15-18 Απριλίου 2020, αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου 2020 -αν φυσικά όλα πάνε καλά.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon