.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 14:30

Destination Yamaha Motor - Οργανωμένες εκδρομές σε όλον τον κόσμο

Η Yamaha παρουσιάζει μια νέα τουριστική πλατφόρμα που απευθύνεται σε όλους τους μοτοσυκλετιστές και όχι μόνο στους ιδιοκτήτες των μοτοσυκλετών της.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα Destination Yamaha Motor ο επισκέπτης χάνεται σε έναν παράδεισο μαγευτικών προορισμών. Η Yamaha έχει στήσει ένα δίκτυο συνεργατών σε όλον τον κόσμο και μαζί τους διοργανώνει ένα εκτενές εκδρομικό πρόγραμμα όπου ο συμμετέχων απλά νοικιάζει επί τόπου μια μοτοσυκλέτα της εταιρείας - συνήθως ένα μοντέλο προσφέρεται για κάθε πακέτο - και απολαμβάνει το ταξίδι του χωρίς να ασχολείται με οργάνωση και υποστήριξη.

Οι προορισμοί τελειωμό δεν έχουν και περνούν και από τη χώρα μας, αν και φανταζόμαστε πως στο μάτι του Έλληνα μοτοσυκλετιστή περισσότερη εντύπωση θα κάνει η χωμάτινη εξόρμηση στην Κολομβία, παρά ο γύρος της Ανατολικής Κρήτης.

Αυτό που είναι ακόμη καλύτερο, δε, είναι ο διαχωρισμός των εκδρομών σε άσφαλτο, χώμα, νερό και χιόνι. Ναι, όπως ακριβώς έχει μοτοσυκλετιστικές εκδρομές σε άσφαλτο και χώμα (ή μικτές), το τεράστιο πρόγραμμα περιλαμβάνει και εκδρομές με Yamaha snowmobiles, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ανάλογο πρόγραμμα με jet skis!

Χαθείτε στην ατελείωτη λίστα των περιπετειών με Yamaha στην ιστοσελίδα του Destination Yamaha Motor.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 14:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon