.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 11:36

Επιστροφή κλεμμένης Vespa 28 χρόνια μετά!

Μια πολύ σπάνια περίπτωση εύρεσης κλεμμένης μοτοσυκλέτας, καταγράφηκε στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, στην πόλη της Ferrara, στα βόρεια της Ιταλίας, οι αρχές παρέδωσαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη της μια Vespa, η οποία είχε κλαπεί το 1991 από το Goro, ένα παραθαλάσσιο προάστιο της πόλης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 44 χρόνος, παρουσιάστηκε στο παράρτημα του “Υπουργείο Μεταφορών” της Ιταλίας, στην Ferrara, τον Μάιο του 2018, ζητώντας την έκδοση άδειας κυκλοφορίας για μια  “αναπαλαιωμένη” Vespa.

Ο άνδρας, ισχυρίστηκε ότι είχε αγοράσει την Vespa ως δώρο για τον γιο του, χωρίς χαρτιά, και την αναπαλαίωσε ο ίδιος. Ωστόσο όταν οι αρχές ήλεγξαν τον αριθμό πλαισίου, διαπίστωσαν ότι αυτός αφορούσε σε όχημα, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή, το 1991!

Η διασταύρωση όλων των στοιχείων πήρε βέβαια κάποιον καιρό, περισσότερο από ένα χρόνο για να είμαστε ακριβείς, ωστόσο η Vespa τελικά παραδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη της, 28 χρόνια μετά την κλοπή της!

Σε ότι αφορά στον τύπο που αποπειράθηκε να επανεκδώσει άδεια για την Vespa, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλεπταποδοχή, ενώ μετά από έρευνα, βρέθηκαν και δύο κινητήρες Vepsa στο σπίτι του, οι οποίοι πολύ πιθανόν να ανήκουν σε οχήματα που κλάπηκαν την δεκαετία του 1990 στην περιοχή.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon