.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 22:41

Adventure Meeting – Πως θα κλείσετε τα Test Rides – Αναλυτικές Οδηγίες

Οι κρατήσεις για τα test rides μοτοσυκλετών στο πρώτο Adventure Meeting έχουν ξεκινήσει, δίνοντας ευκαιρία σε όσους βρεθούν στο The Ranch, να οδηγήσουν τα μοντέλα που επιθυμούν, αποκλειστικά στην άσφαλτο ή σε διαδρομή με άσφαλτο και χώμα, ενώ θα υπάρχει επίσης, ειδικά διαμορφωμένη πίστα για οδήγηση enduro / MX μοτοσυκλετών. 

Οι διαθέσιμες μοτοσυκλέτες θα είναι 70 και τα group οδήγησης δύο (Adventure On Road, Adventure Off Road), με ξεχωριστό group για τα Endurο / MX στην πίστα, οπότε προκειμένου να υπάρχει ροή στο πρόγραμμα και να μην δημιουργούνται μπερδέματα, έχουμε δημιουργήσει μια σχετική φόρμα κρατήσεων μοτοσυκλετών, για τα test rides.

Οι κρατήσεις, γίνονται μέσω πλατφόρμας, όπου βρίσκονται όλα τα διαθέσιμα μοντέλα, και κάθε αναβάτης μπορεί να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί, την ημέρα και ώρα που επιθυμεί! Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει, και ουσιαστικά δεν χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά για να παραλάβεις την μοτοσυκλέτα που επιθυμείς.

Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα κλείστε τις μοτοσυκλέτες που σας ενδιαφέρουν:

Δικαίωμα συμμετοχής στα Test Rides, έχουν όσοι προμηθευθούν Πλήρες Ημερήσιο Εισιτήριο των 10 ευρώ και όσοι κάνουν κράτηση για διαμονή στο The Ranch, με έκπτωση 50%, δηλαδή, 5 ευρώ. Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα σε όσους έχουν απλό εισιτήριο εισόδου, να κάνουν αλλαγή σε πλήρες εισιτήριο, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει και επιτόπου στο The Ranch, αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα στα μοντέλα των Test Rides.

Τα ημερήσια πλήρη εισιτήρια, σας δίνουν την δυνατότητα να κλείσετε μέχρι και τέσσερις μοτοσυκλέτες για Test Ride ανά ημέρα, ωστόσο αν κάποιος το επιθυμεί, μπορεί να προμηθευθεί και δεύτερο ημερήσιο εισιτήριο να επιλέξει άλλες τέσσερις μοτοσυκλέτες που θέλει να οδηγήσει.

Τα βήματα έχουν ως εξής

1) Επισκέπτεστε την σελίδα  https://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass και επιλέξτε, πλήρες ημερήσιο εισιτήριο. Όσοι επιλέξουν διαμονή στο The Ranch, ακολουθούν διαφορετική διαδικασία που περιγράφεται πιο κάτω.   

am0 


2)  Επιλέγετε την ημέρα που επιθυμείτε (Παρασκευή 13/09, Σαββάτο 14/09 ή Κυριακή 15/09). Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μια ημέρες, με ξεχωριστά ημερήσια εισιτήρια.  

am1

3) Επιλέγετε “1” πλήρες ημερήσιο εισιτήριο από το drop down menu

am2

4) Λίγο πιο κάτω, υπάρχουν τρεις αναπτυσσόμενες επιλογές:

>Αdventure Test Ride “On Road” – Για οδήγηση μοτοσυκλετών Adventure με ασφάλτινα ελαστικά, σε ασφάλτινη διαδρομή
 
>Αdventure Test Ride “Off Road”- Για οδήγηση μοτοσυκλετών Adventure με  ελαστικά διπλής χρήσης σε μικτή διαδρομή με άσφαλτο και χώμα

>Enduro Test Rides – Για οδήγηση Endurο και MX μοτοσυκλετών, σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα. 

Eπιλέγετε σε αυτά τα menu τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να οδηγήσετε. Υπάρχουν προκαθορισμένες ώρες, με διαφορά μισάωρου για τα On Road και Off Road adventure και ανά 10 λεπτά για τα Enduro / MX. Από το drop down menu στα δεξιά κάθε μοντέλου και διαθέσιμης ώρας αυτού, επιλέγετε το 1. Υπενθυμίζουμε, ότι με ένα ημερήσιο εισιτήριο, μπορείτε να επιλέξετε μέχρι και τέσσερις μοτοσυκλέτες από μια ή περισσότερες κατηγορίες. Σε περίπτωση που κάποια ώρα έχει κλειστεί από άλλον αναβάτη, εμφανίζεται η ένδειξη “Εξαντλήθηκε”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην κλείνετε την ίδια ώρα και μέρα διαφορετικά μοντέλα μοτοσυκλετών. Επίσης, προς δικής σας εξυπηρέτηση, καλό είναι να αφήνετε τουλάχιστον μία ώρα κενό όταν κλείνετε διαφορετικές μοτοσυκλέτες, δηλαδή ένα μοντέλο στις 12:30 και το επόμενο στις 13:30.  

am3

5) Στην συνέχεια, πατάτε την επιλογή “Δηλώστε συμμετοχή”,  και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, ενώ προχωράτε στην πληρωμή του αντιτίμου, μέσω πιστωτικής κάρτας.

am5

6) Θα λάβετε στο mail σας το εισιτήριο – πάσο σας στο οποίο θα αναγράφεται το όνομα σας και αναλυτικά, η ώρα των Test Ride που έχετε κλείσει και το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε ή να το κατεβάσετε στο κινητό σας. Αυτό θα δείξετε στην είσοδο για να πάρετε το ανάλογο βραχιολάκι, και αντίστοιχα στην γραμματεία των Test Rides.

am6b

Σε ότι αφορά τώρα σε εκείνους που θα επιλέξουν διήμερη ή τριήμερη διαμονή στο The Ranch, από τα σχετικές επιλογές στην σελίδα https://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass , μόλις ολοκληρώσουν την κράτηση με το The Ranch, θα λάβουν έναν κωδικό, τον οποίον θα τον εισάγουν, αφού έχουν ολοκληρώσει την ανωτέρω διαδικασία στο σχετικό πεδίο, στο βήμα 5. Υπενθυμίζουμε ότι για όσους διαμείνουν στο The Ranch, ισχύει έκπτωση 50% για το ημερήσιο πλήρες εισιτήριο του Adventure Meeting, στα 5 ευρώ.  Αν θελήσουν και δεύτερο ή τρίτο εισιτήριο, θα πρέπει να πάρουν αντίστοιχο κωδικό από το The Ranch.

am7

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 22:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon