.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 10:43

Αυτό είναι το φρέσκο αμόρε του Marc Marquez

Ο πρωταθλητής των MotoGP δε φημίζεται για τις αποκαλύψεις του σχετικά με την προσωπική του ζωή και, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, ελάχιστες φωτογραφίες κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο σχετικά με τoν ιδιωτικό του βίο. Είναι όμως φρεσκοερωτευμένος και αυτό δεν κρύβεται.

Η αποκάλυψη έγινε στην Ισπανία τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η 20χρονη δεσποινίς Lucia Rivera τον επισκέφτηκε στον εορτασμό των 26ων γενεθλίων του και ένας καπάτσος παπαράτσο κατάφερε να αποτυπώσει στην αιωνιότητα το φιλί που επιβεβαίωνε τις φήμες.

Βλέπετε, η Rivera είναι επίσης πρόσωπο ενδιαφέροντος για την Ισπανική επικαιρότητα, ως γνωστό μοντέλο μόδας, κόρη της ηθοποιού και μοντέλου Blanca Romero και (υιοθετημένη κόρη) του Cayetano Rivera. Έτσι οι συνάδελφοι του κοσμικού ρεπορτάζ στην Ισπανία είχαν διπλό ενδιαφέρον για να απαθανατίσουν το φημολογούμενο νέο ζεύγος, ειδικά όταν πρόκειται για έναν από τους δημοφιλέστερους αθλητές της χώρας, ο οποίος κοσμούσε όλες τις κουτσομπολίστικες λίστες με τους χρυσούς εργένηδες και, επιπλέον, φυλούσε προσεκτικά την προσωπική του ζωή.

Rivera2

Όπως διαβάσαμε φευγαλέα σε σχετικά Ισπανικά έντυπα, η μόνη προηγούμενη σχέση του που είχε βγει στη δημοσιότητα αφορούσε την πρώην του που τον παράτησε, λέει, γιατί έλειπε πολύ καιρό λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Δε θα σας κουράσουμε με άλλες περιττές λεπτομέρειες, αν πάραυτα θέλετε να γνωρίσετε λίγο καλύτερα τη δεσποινίδα Rivera - μιας και φανταζόμαστε πως τον Marquez τον ξέρετε πια καλά - μπορείτε να εμβαθύνετε στη σελίδα της στο Instagram.

Πηγή

Rivera1

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 11:01

Έκθεση εικόνων

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon