.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 13:58

6η Enduro Συνάντηση Ταϋγέτου - Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες

Στις 12 Μαΐου θα γίνει η 6η Enduro Συνάντηση στον Ταΰγετο και ενόψει αυτής η διοργανώτρια λέσχη, ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. ανακοινώνει κάποιες τελευταίες, αλλά ζωτικής σημασίας πρακτικές πληροφορίες.

Το σωματείο σας ενημερώνει ότι όλα είναι έτοιμα, η διαδρομή είναι 85 χλμ. Είναι διαφορετική κατά 50% σε σχέση με πέρυσι, όλα τα μονοπάτια ή ρεματιές έχουν ευχέρεια προσπέρασης.

Το τερέν θα είναι βρεγμένο, οπότε φορέστε καλό λάστιχο. Η σήμανση είναι βελάκι κόκκινο με μπλε φόντο και κόκκινο με λευκό φόντο για απαγορευτικό.

Σε κάθε ρεματιά ,μονοπάτι ή αντιπυρική θα υπάρχουν ονομασίες και σε τέσσερα σημεία θα υπάρχει σήμα Δ που σημαίνει διαφυγή.

Ο καιρός προμηνύεται ιδανικός για enduro την ημέρα της βόλτας. Εκκίνηση στις 10:00 πμ και το αυτοκίνητο ανεφοδιασμού θα φύγει στις 10:40. Η διάρκεια της βόλτας εκτιμάται περίπου στις 4 ώρες.

Όσοι θέλουν να κατασκηνώσουν στον χώρο της κατασκήνωσης να το γράφουν στη συμμετοχή.

Για τον ανάλογο προγραμματισμό των αναμνηστικών και του φαγητού, είναι σημαντικό να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 09/05 στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Facebook με μήνυμα στη ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon