.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 14:32

Βίντεο - Πώς κουρεύουμε το γκαζόν με 189 άλογα

To Honda Mean Mower V2 σε χλοοκοπτική δράση

Πριν από λίγες μέρες η Honda ανακοίνωνε πως ετοιμάζει την θεοπάλαβη μηχανή του γκαζόν της, Mean Mower, για να ξαναπάρει το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας.

Για τη νέα της προσπάθεια η χλοοκοπτική Honda έχει εξοπλιστεί με κινητήρα από το τελευταίο CBR1000RR SP1 με όλους τους 189 ίππους του και όλη την καλή διάθεση να δει 240+ km/h, με στόχο φυσικά να διεκδικήσει πίσω το ρεκόρ Guinness που είχε θέσει με την πρώτη έκδοση του Mean Mower.

Τότε είχε μετρηθεί στα 187 km/h, αλλά στη συνέχεια μια Νορβηγική ομάδα φόρεσε έναν V8 της Corvette και ανέβασε τον πήχυ στα 215 km/h, προκαλώντας την αντεπίθεση της Honda.

Μιας και είχαμε αναρωτηθεί αν μπορεί κανείς να κουρέψει το γκαζόν με 200 km/h, ήρθε η ίδια η Honda να μας δείξει πώς γίνεται, παρουσιάζοντας την πρώιμη έκδοση του Mean Mower όταν επισκέφτηκε το περσινό Goodwood Festival of Speed και επιτέθηκε με μανία στα Αγγλικά γρασίδια.

Πολύ απλά, με 189 ίππους δεν τα κουρεύει, τα ξεριζώνει!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 14:33

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon