.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 16:31

Ducati Scrambler Days of Joy 2019

Ανανεωμένη η 4η εκδοχή του θεσμού

Οι εμπειρίες μοτοσυκλέτας «Days of Joy», που έχει δημιουργήσει η Ducati γύρω από τα Scrambler μοντέλα της συνεχίζονται και το 2019, σε μια ανανεωμένη 4η εκδοχή, με εκδρομές, εκπαίδευση, ιταλικές γεύσεις, και πολλές ακόμα δραστηριότητες.

ducati scrambler days of joy 2019 5

Για το 2019 στον κατάλογο εμπειριών Days of Joy προστίθενται δυο εκδρομικά tour σε Εμίλια Ρομάνα και Τοσκάνη, αλλά και γεύσεις κουζίνας από τα ιταλικά Απέννινα.

ducati scrambler days of joy 2019 9

Οι συμμετέχοντες στην Romagna Scrambler Experience θα ξεκινήσουν από το Cesenatico το Σάββατο 6 Απριλίου σε μια μονοήμερη οδηγική εκδρομή σε άσφαλτο και χωματόδρομους. Στα μισά της διαδρομής έχουμε φαγητό με τοπική κουζίνα, ενώ στο τέλος της ημέρας θα υπάρχει και BBQ στο Cesenatico.

ducati scrambler days of joy 2019 1

Η Tuscany Scrambler Experience έχει προγραμματιστεί για τις 6-7 Ιουλίου 2019, με τους συμμετέχοντες να εκδράμουν στους λόφους γύρω από τη Σιένα. Σε δρόμο και εκτός δρόμου, με 200 χιλιόμετρα την πρώτη μέρα και 150 τη δεύτερη. Οδήγηση, τοπική κουζίνα, και χαλαρή ατμόσφαιρα, συνθέτουν μια αξέχαστη εμπειρία. Σημειώστε πως η διαδρομή περνάει μέσα από δρόμους που χρησιμοποιούνται και στην διαδρομή του διάσημου αγώνα κλασικού ποδηλάτου Eroica.

ducati scrambler days of joy 2019 2

Πέρα από τις παραπάνω εκδρομές, έχουμε και εκπαιδευτικά event στο Vairano Country House της Πάβια, όχι πολύ μακριά από το Μιλάνο, στις 2 Ιουνίου και στις 8 Σεπτεμβρίου.

ducati scrambler days of joy 2019 4

Εκεί οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν είτε στο Flat Track, μαθαίνοντας να ντριφτάρουν σε οβάλ πίστες, είτε στο Enduro, καβάλα στο Desert Sled. Πέρα από τα δυο αυτά σχολεία, θα υπάρχει και το Scrambler Basic Riding School, που απευθύνεται σε όσους δεν έχουν δίπλωμα μοτοσυκλέτας, και θέλουν την καλύτερη προετοιμασία πριν τις εξετάσεις τους.

ducati scrambler days of joy 2019 7

Τα Days of Joy όμως δεν είναι μόνο οδήγηση, αλλά περιλαμβάνουν μουσική, χαλάρωση στην μαγευτική ιταλική φύση, τοπικό φαί, μπιλιάρδο, BBQ, δυνατότητα test-ride όλης της γκάμας Ducati Scrambler, ακόμα και μαθήματα μαγειρικής από διάσημους σεφ!

ducati scrambler days of joy 2019 6

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το site της διοργάνωσης ΕΔΩ. 

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 16:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon