.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 10:39

Η Άντρεα Ψωμά εκπρόσωπος της Ελλάδας στην WIMA World

Μια δυναμική ένωση μοτοσυκλετιστριών, παγκόσμιας “εμβέλειας”

H Γυναικεία Διεθνής Μοτοσυκλετιστική Ένωση (WIMA), ιδρύθηκε τo 1950 στις ΗΠΑ από την Louise Scherbyn, η οποία στα ταξίδια της στην Βόρεια Αμερική, συσπείρωσε τις λιγοστές τότες γυναίκες αναβάτριες κάτω από μια στέγη. To 1958 ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό παράρτημα και σήμερα, η WIMA, έχει παρουσία σε 27 κράτη σε όλο τον κόσμο.

Η WIMA απευθύνεται σε γυναίκες που οδηγούν μοτοσυκλέτα ενεργά. Touring, Adventure, Off-Road, Αγώνες, Commuting, ακόμα και αν ο ρόλος είναι αυτός της συνεπιβάτιδος, οποιαδήποτε και αν είναι η μοτοσυκλετιστική έκφανση και έκφραση κάθε αναβάτριας αυτή μπορεί να γίνει δεκτή.  Η WIMA διοργανώνει ετήσιες συναντήσεις και rally καθώς και πολλά άλλα events σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο.

Κάθε χώρα που εκπροσωπείται στην WIMA, έχει και την “πρέσβειρα” της και για την Ελλάδα, η οποία εντάσσεται πλεόν στην ένωση το χρίσμα έλαβε η Άντρεα Ψωμά, γνωστή από την εμπλοκή της με την μοτοσυκλέτα, μέσα από το Andeli Mototouring.

Ευχόμαστε στην ‘Αντρεα Ψωμα καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και ελπίζουμε Η WIMA, να αποτελέσει πόλο έλξης για όσο το δυνατόν περισσότερες ελληνίδες αναβάτριες!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 10:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon