.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 16:00

Νέο BMW S 1000 RR και Troy Corser παραδίδουν μαθήματα! (+Video)

Στην Ευρώπη με το Racing School Europe

Μια μοναδική εμπειρία μπορούν να απολαύσουν οι φίλοι των track days η οποία τους δίνεται από την σχολή οδήγησης Racing School Europe (RSE).

Το Racing School Europe δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα σεμιναρίων οδήγησης σε πίστα,  σε συνεργασία με τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή superbike Troy Corser, όπως μας ενημερώνει, ως επικεφαλής εκπαιδευτή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτήσει το RSE στην υπό κατασκευή σελίδα του, οι ενδιαφερόμενοι έχουν πολλές επιλογές καθώς μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια σε πολλές διάσημες πίστες της Ευρώπης, όπως είναι εκείνες στο Assen, στο Brno, στο Mugello και στο Aragon.

Αν σκέφτεστε να συνδυάσετε δίτροχες διακοπές με μάθηση τότε το πρόγραμμα του RSE φαντάζει ιδανικό, αφού πέρα από τις γνώσεις που θα αποκτήσετε θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων και τη νέα BMW S1000RR! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

eutopean riding school bmw s1000rr troy corser 2

Τα πακέτα ξεκινούν από τα 299 ευρώ την ημέρα μαζί με την ενοικίαση της μοτοσυκλέτας, ενώ η τιμή για το πλήρες πακέτο ξεκινά από 799 ευρώ.

Βρείτε εδώ την επίσημη ιστοσελίδα του Racing School Europe.

Βρείτε περισσότερα εδώ στην σελίδα του Racing School Europe στο Facebook.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημιούργησε το RSE.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 16:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon