.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 10:06

SYM Joyride 200i EVO / HD2 200i

 

 

Με νέες ακαταμάχητες τιμές!

 




Νέες ακαταμάχητες τιμές για τα μοντέλα Joyride 200i EVO και HD2 200i με έκπτωση έως 250€
Τώρα, τα δύο scooters της SYM στην κατηγορία των 200 κυβικών, διατίθενται σε νέες μειωμένες τιμές κερδίζοντας σημαντικές εκπτώσεις!

HD2 2OOi


 2.795 € τιμή μετρητοίς. Έκπτωση 200 €
Το νέο HD2, αποτελεί το τρίτο στάδιο εξέλιξης της σειράς HD. Ένα όχημα υψηλών αποδόσεων, ικανών να συνδυάζουν ταυτόχρονα κορυφαία ευελιξία στις πιο απαιτητικές διαδρομές αλλά και μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση στην καθημερινή μετακίνηση. Με την ανανεωμένη του σχεδίαση και τα αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, εγγυάται άνεση και στιβαρή αίσθηση στην οδήγηση. Πιο ελκυστικό από ποτέ, το HD2 200i έρχεται με αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό ψεκασμό KEIHIN για άμεση απόκριση, μεγαλύτερες επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου με μειωμένες εκπομπές ρύπων. Χάρη στον υγρόψυκτο τετραβάλβιδο κινητήρα σύγχρονης τεχνολογίας, το HD2 προσφέρει έξοχη μηχανική αξιοπιστία και μέγιστες επιδόσεις. Το νέο HD2 200i, περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό βαλίτσα 33 λίτρων.

Joyride 200i EVO

2.995 € τιμή μετρητοίς. Έκπτωση 250 €
Το JOYRIDE προσφέρει πολυτέλεια, ασφάλεια, λειτουργικότητα. Άνετο scooter και παράλληλα εύκολο στην οδήγηση, συνδυάζει την ευελιξία με την άνεση. Πρακτικό, με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και ίσιο μεγάλο πάτωμα θα διευκολύνει τις καθημερινές μετακινήσεις σας. Τα διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και τα αποτελεσματικά φρένα, εμπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά σε κάθε κίνηση. Ο συνεπιβάτης θα ταξιδέψει ξεκούραστα και άνετα. Σε αυτό συμβάλλουν σημαντικά η πληθωρική σέλα, η πλάτη στήριξης, οι χειρολαβές και τα πτυσσόμενα μαρσπιέ. Η μηχανολογική τελειότητα του JOYRIDE εξασφαλίζει την αξιοπιστία για να νιώθετε σιγουριά σε κάθε διαδρομή. Ο σύγχρονος, 4βάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας υπερκαλύπτει τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ρύπων EURO3 και φροντίζει για τη δυναμική και απροβλημάτιστη κίνησή σας.
Θα τα βρείτε στο δίκτυο της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Αθήνα : Θησέως 71, τηλ. 210 9521108,
Υπόλ. Ελλάδα : τηλ. 24310 56101, www.sym.gr, e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φωτογραφίες HD200i

Φωτογραφίες Joyride 200i EVO

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 11:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon