.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 09:59

Lewis Hamilton & Pata Yamaha - Οι επίσημες φωτογραφίες

Στην πίστα της Jerez, με τον Πρωταθλητή της F1 και τον Alex Lowes

Όπως σας είχαμε γράψει, ο Lewis Hamilton συμμετείχε σε ένα special track-day στην πίστα της Jerez στην Ισπανία, όπου οδήγησε -και έριξε- ένα μοναδικό και πανέμορφο full-carbon και fully-accessorized Yamaha YZF-R1, ενώ ως δάσκαλο είχε τον εργοστασιακό Alex Lowes.

lewis hamilton yamaha worldsbk 2

Τώρα η Yamaha και το WorldSBK έδωσαν στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες από το Track-Day του 5 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή F1, στην πίστα της Jerez.

lewis hamilton yamaha worldsbk 1

Το δελτίο τύπου αναφέρει πως ο Hamilton έκανε «εντυπωσιακούς χρόνους» στην πίστα, δίχως να αναφέρει νούμερα, ενώ είχε μια πτώση στην πέμπτη στροφή της πίστας, δίχως δυσάρεστα επακόλουθα για τον ίδιο.

lewis hamilton yamaha worldsbk 6

Την ίδια μέρα, οι van der Mark & Lowes είχαν μια πολυάσχολη μέρα, καθώς εξέλισσαν τα R1 τους για τη νέα σεζόν του WorldSBK, ενώ ο Lowes έδειξε και κάποιες γραμμές στον Hamilton.

lewis hamilton yamaha worldsbk 11

Στο τέλος, ο Βρετανός πιλότος της F1 ήταν ενθουσιασμένος, ενώ έστειλε και μήνυμα στον φίλο του, Valentino Rossi, πως «χρειάζεται να επισκεφθώ το ράντσο σου άμεσα!»

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 09:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon