.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 14:01

Πωλείται αγωνιστικό Fireblade WorldSBK, ελαφρά χρησιμοποιημένο

Μοτοσυκλέτα του PJ Jacobsen

Αν θες μια μοτοσυκλέτα για να τρέξεις στο πανελλήνιο ή απλά για τα track day σου, εδώ είναι η λύση: Honda CBR1000RR Fireblade SP2. Πρόκειται για μια από τις τρεις μοτοσυκλέτες που χρησιμοποίησε ο Αμερικανός αναβάτης PJ Jacobsen στις λιγοστές συμμετοχές του στο WorldSBK με την ομάδα Triple M Honda.

Εν ολίγοις, εδώ έχουμε ένα νοστιμότατο κομματάκι με δουλειά που δύσκολα μπορεί κάποιος να βρει ή ακόμη και να αγοράσει. Μιλάμε για κινητήρα στημένο από την Cosworth και την Ten Kate, με κιβώτιο από το πανάκριβο μενού του HRC, ψαλίδι Suter, ζάντες OZ Racing, συμπλέκτης STM, εξάτμιση SC Project, ανθρακονημάτινα φέρινγκ και μια σειρά από κορυφαία εξαρτήματα διά χειρός Ohlins, Nissin κλπ.

Η τιμή του εκτιμάται κοντά στα €40,000, αλλά για λεπτοιμερείς περιγραφές και τιμολογήσεις καλύτερα να επικοινωνήσετε με τον πωλητή, email αναγράφεται στη φωτογραφία.

Και, για να ξέρουμε για τί μιλάμε, αυτή η μοτοσυκλέτα (ή μια από τις άλλες δύο ίδιες με αυτή) έχει καλύτερο φετινό τερματισμό στη 10η θέση, στο δεύτερο σκέλος του αγώνα WorldSBK στο Buriram της Ταϊλάνδης. Κοινώς, ένας εναλλακτικός τίτλος θα ήταν "πωλείται Hopnda Fireblade που χτυπά δεκάδα στο παγκόσμιο". 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 14:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon