.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 10:53

Το πιο ακριβό κράνος παραγωγής στον κόσμο;

Σύμπραξη των εταιρειών Veldt και Berluti

H Veldt είναι μια εταιρεία παραγωγής νεορετρό μοτοσυκλετιστικών κρανών, με έδρα το Isle of Man της Βρετανίας. Αυτό από μόνο του προσδίδει ένα κύρος, με τα κράνη της Veldt, να έχουν μια “τσιμπημένη” τιμολόγηση, ενώ στην περίπτωση που κάποιος επιλέξει μια custom δημιουργία (δείτε ΕΔΩ), η τιμή μπορεί να φτάσει τα 1000 ευρώ.

Ωστόσο τα χρήματα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στο κράνος που δημιουργήθηκε από την συνεργασία της Veldt, με τον οίκο πολυτελών υποδημάτων, Berluti. Τα παπούτσια της Berluti, κάτω από χιλιάρικο δεν πέφτουν με τίποτα (έχει παντόφλες στο χιλιάρικο πάντως)  και γενικά η εταιρεία είναι “χαϊχλίδογλου” τύπου, οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι και το κράνος, δεν θα είναι φθηνό…  

Το μοντέλο “Berluti” της Veldt λοιπόν, κοστίζει 2.840 βρετανικές λίρες, κάτι που με την σημερινή ισοτιμία μεταφράζεται σε 3.215 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα αγοράζει κανείς ένα carbon κέλυφος, το οποίο διακοσμείται με δερμάτινα σιρίτια και επίσης δερμάτινο γείσο της Berluti.

berluti kranos 6

Φυσικά πρόκειται για περιορισμένης παραγωγής κράνος και για αυτό και χαράσσεται στο πίσω μέρος του η ημερομηνία παραγωγής του και ο αύξων αριθμός του. Όσοι ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο (ναι οκ…) μπορείτε να το παραγγείλετε ΕΔΩ, οι υπόλοιποι πτωχοί, να μην σχολιάζουν παρακαλούμε θερμά.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 10:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon